shutterspeak

u know what shutterspeak is all about? don't know kah? takpe.. takpe.. oshinz pun baru tau sape mereka ni. jom layan both videos kat bawah ni:

f.i.r.s.t:

s.e.c.o..n.d:

sekarang anda suda dapat hint kah?
shutterspeak studio ni photographer as well as videographer.
artworks mereka pun super duper cantik marvelous..
caya lah shutterspeak!!

~both videos: credit to shutterspeak~

p/s:
lately bersepah tol entri pasal itu cantik ini cantik..
simptom ape kah?!
sorryla readers..
jangan tinggalkan daku oh~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

smiley said...

waaaahh...infor baru nih...sungguh menarik...hehe thx for sharing ^__^

regards,
Triplesmiley

qaseh said...

mmg best....

gO mi NaM said...

owh..gitu ye

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

smiley:
i'll provide more new information later k.. hehe.

qaseh:
yuppa! setuju.

gO mi NaM:
ye begitu la.

Redbloodsnow said...

shutterspeak...klass kan name tuh...hehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Redbloodsnow:
branding kena klass2 baru hasilnye pun super duper kllaaaasssss!! haha..

PaanMFR said...

Shutterspeak juga yang buat Video Muzik untuk lagu2 ini:

Akim - Inilah cinta
Akim - Janji
Azri AF9 - Niskala
Imam Muda / Mawi / akhil Hayy - HambaMu

juga terlibat secara langsung dalam pembikinan Diari Akademi Fantasia 9 dan Hey Hazama

Juga terlibat dalam pembikinan rancangan Astana (Anita Sarawak melawat rumah2 mewah)