hip.. hip.. horraaaayyyy!!

hye readers...!!!
i am back again. ade sape-sape rindu tak? camne oliday anda? sangat hepi kah? my holiday was biase-biase jer.. nothing special. tak dapat angpau pun since xsempat melawat uncle & auntie nun jauh di mate dekat di hati. ececeh.. bile mao duit semua pun terlekat dalam hati. sejak bile ntah jadi materialistik neh?! kehkehkeh..

enam hari blog sepi tanpe sebarang entri baru.. sangat sorry meh.. wa talak idea mao tulis entry panjang-panjang oh.. idea memang kering habes. sungguh weh!! setiap hari pun click 'new post' then taip 2-3 rows.. rase cam hampeh. tros cancel post. mungkin cuace panas sangat kot. tu pasal kemahiran menulis terbantut.. ok tipu! tapi dun wori i am still bloghopping setiap hari.. ;-D

maybe aktiviti bloghopping akan menjadi semakin rancak bile bos tiada di sisi pejabat sepanjang minggu depan. owh.. sangat heavennnnn~!! bekerja tanpa pemantauan bos sangat nikmat lah bukan? haha.. bos menghilang sekejapan ke Cambridge.. kalo bos nak bertapa kat sane lame-lame pun takde hal la.  oshinz jahat oh? eh.. tapi aritu macam terlupe nak minta souvenir kat bos la.. okehla.. nak pesan kat bos sekarang. chiooww dulu eh?!   
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

ely said...

selamat pagi ya cik oshinz...
ahad ni aku nak kutip angpow...
nak pergi rumah abg bon n
kak chu...
ko jangan jeles....
hehehehehee....

dafFodiLs (",) said...

hahak betul2,sgt heaven bila bos xde ,xbaek punye!!!

syafawani said...

weit ape de hal nye cuaca ngan u punya kemahiran menulis..haha..
sangat tidak sesuai okei..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ely:
eleh.. angpau tak heran la. hehehe.

dafFodiLs (",):
uish.. kalo bos takde, dapat wat keje senang ati. maka baru berkat rezeki. hehe.. ye ke?

syafawani:
sesuai la.. u je yang tak perasan. p wat research cepat..