i adore their artworks


-C.a.n.d.i.d.S.y.n.d.r.o.m.e-

last time.. this name was like an alien to me. tapi sekarang tidak lagi.. kerana apa? emm.. maybe sebab dulu masih berstatus 'a young girl' yang macam suci je tak tau ape2.. kehkehkeh.. but now sudah bertukar menjadi.. heeyyyaarrkkk.. HULK IJO!! e'eh.. taktaktak.. bukan itu. tetapi menjadi seorang perempuan yang ade matlamat untuk menjadi seorang isteri yang mithali. ewah.. kan dah terkeluar ayat geli-geli.. cita-cita tak hengat dunia. mati la nanti dapat label pempuan gedik sepantas kilat.. tapi tak salahkan berangan sejenak? asalkan pimples tak mencanak naik bersepah kat pipi kire okeh la tu.. =D

actually bersepah photographers yang kreatif and hasilkan photos yang waalllaaahh..  but i love their works most.. maybe because i feel that wedding photos mereka ni best, superb, menarik dan terbaik dan melatops dan cantik dan mengancam dan cun dan gorgeous dan beautiful dan.. dan.. dan lagi. that's why i follow blog beberapa photographers dari geng CandidSyndrome ni such as [Mashelmy Nizar], [Saiful Nang] & [Fuad].

geng CandidSyndrome ni merupakan photographers disebalik tabir pertunangan angkasawan negara -Datuk Dr. Sheikh Muszaphar Shukor- dengan kekasihnya -Dr. Halina Mohd Yunus- pada 01/01/2010 aritu..

 
-engagement ring-

 
-his darling-

-her sweetheart-

they both are lucky to have each other, right? 

and because of 'a picture speaks a thousand words'.. i would like this team to be my wedding photographer one day. haha.. yeah.. kan dah ter'reveal' dream kat sini. owh.. berangan sajork!! kawen tu ntah bile pun tak tau. kehkehkeh..

-Ni ah geng CandidSyndrome-
*picture credit to Mashelmy*

Gong Xi Fa Cai!!!
ang pau lai lai lai..
[o.0]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments :

rathiqah azmira rosli said...

wah wah wah


sudah berlangan jauh nampak


moga moga tercapai hendaknye


hehe

Eyriqazz said...

sama cantik sama padan

syafawani said...

ouchhh..kawen??apakah?hahaha
xnak cakap banyak..just nak kelip2 mata kat u..paham kan?kih3

Marya Hana . said...

bagai pinang dibelah dua la.
love it!

YnaaOhYnaa said...

candid syndrome mmg style =)

ielamorry said...

wah~ suka yang gambar candid tu~ nmpak ceria je mjlis diorg~~~ haha.

pira said...

nak jugakk :D

farhana ghafar said...

seriyes cantik hasil kerja diorang. two thumbs up. Alamak melepas dr muzaffar tu. hehe :) hmm~jalan2 sini. hit me back kayh.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

rathiqah azmira rosli:
haha.. aktiviti mase lapang gitu. yeah work so hard to achieve the dream.

Eyriqazz:
memang tak dapat disangkal.. IQ pun same bijak.

syafawani:
keh3.. kelip2 balik kat u eh. syyhh.. rahsia kerajaan nih.

Marya Hana:
tak sabar nak tengok dorang kawen kan?

YnaaOhYnaa:
memang stylo milo habes.. sebab tu nak dorang jadi wedding photographer.

ielamorry:
yeah.. harus la ceria. sudah lame kot bercinta.

pira:
boleh2.. sedia duit sajork. duit ade semua pun boleh.

farhana ghafar:
memang da slalu hit u la dear.. huisyh.. memang superb marvelous la keje dorang ni. tu yang adore habes.

smiley said...

waaaa.....sofia suke tgk couple nih...diorg memang best...sweet kannnn...

regards,
Triplesmiley