tini hot.fm & sol






S.E.L.A.M.A.T P.E.N.G.A.N.T.I.N B.A.R.U
~SEMOGA BERKEKALAN SEHINGGA KE AKHIR HAYAT~

Mas kahwin : RM 80
Hantaran : RM 10 000
Dulang : 11 berbalas 13

p/s:
oshinz minat kak tini coz die slh sorg pengacara 3R..
sangat petah bercakap dan intelligent.
oshinz mmg kagum ngan memane selebriti yang berkelulusan tinggi n pernah study kat oversea.
tak kesahla dorg sukses ke tak kat sane,
at least dorg kuat semangat untuk berjauhan dengan family
kadang2 tu untuk 1 tempoh yang agak panjang..
cube tanye oshinz sanggup ke tak berjauhan dengan family? hehehe~ ya hampun..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

[yAN!e][pUTraJAya] said...

sweeeeeeeeeet nyer....
best kan tgk pic owang kawin...

hehhehehe...

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

[yanie]:
btul btul btul!!
akak cepat kawen..
nnt bleh oshinz tempek pic akak plak kat blog oshinz ni..
hehehe~

wAni Here said...

eh wani xsabor tggu oshinz tu ha yg kawen..i nk glamor2..mak ai..hehe..vogue 2 da vass..glim glam la i..haha..jgn oshinz lupe jemput da la..i da brangan nih..:)

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

hehehe.. ececeh.. u da verangan ke?
tiada duit camno mao kawen neh?
anyway,
pray for my hapiness k..
i jemput u setaun lebih awal.. okeh?