pink panther 2

smlm, oshinz hang out with en. pakwe. kali ni bukan dating coz takde segmen berjiwang2. haha.. maaf kami bukan psgn jiwang karat eh. kami decide mahu naek train, so g Mid Valley sajork la. en.pakwe malas mao tempuhi traffic jam.. kalo en.pakwe suda malas maka oshinz haruslah 1000x malas.. i hate traffic jam!! bersesak dlm train pun takpe asalkan mase kami x terbuang di atas jlnraya je.
sampai d Mid.. buat ape ye? owh.. memule oshinz g makan dulu. hehe.. smpai je tros cari tempat makan. nampak beno kebulor.. adeh prot minta makan dulu la. then g ronda bli sandal baru kat vincci. bile ati suda puas barula boleh relax. so da settle hal makan ngan shopping.. kami melangkah laju je g tgk movie pink phanter 2. wohooo.. funny btul Inspector Jacques Clouseau!! care penyiasatannye sgtla tersendiri. pelbagai insiden berlaku untuk menyelamatkan barang berharga beberapa negara yg dicuri oleh Tornado. diamond pink phanter pun di curi.. memule oshinz ingat pencuri diamond tu lelaki tapi.. hehehe nak tau ke? kalo nak tau kenala g tgk sendri diamond pink phanter tu pade siape sebnanye ye.. jgn risau coz movie ni sgt menghiburkan ati..

+so utk movie 'Pink Phanter 2' oshinz bagi...+
*tettettenneeettt*
:: 4.5 out of 5 stars!! ::
lalalala~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

peAnut said...

uishh..cmbesh je review
cik Osh!nz psl cte niee..
perlukah sya pergi
menOntonnya??hehe~

sarahunny said...

http://profilegenie.com/myspace-codes/myspace-misc.php

kat web ni suma ada.. scroll box tu kena adjust size la, selalu 300-400 da ok.. gud luck!

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

peanut:
hehehe.. harus ditonton!!
kerna oshinz tao mesti peanut pun tak puas ati ngan review yg ciputett tu, kan?

sarahunny:
okeh sara.. thanx for helping me k..
jasamu ku kenang!!