tak sabar

yes. yes. yes. yes. yessssssss!!!
sudah bulan mei.
rata-rata para penuntut tahun akhir universiti dah lapang dada.
bersedia membungkus segala macam buku rujukan masuk dalam kotak.
berkobar-kobar nak cari kerja.
suka okeh.
hehehe. tapi saya bukan suka sebab tu lah.
 takde maknenye saya boleh grad tahun ni.
anyway, saya nak ucapkan tahniah kepada sesiapa yang da habis study tu.
 hehe.

saya suka bulan mei ni sebab..
ehem!!!
emm sebab..
 
 lima.mei.duaribusebelas

 duabelas.mei.duaribusebelas

sembilanbelas.mei.duaribusebelas

yeay.. tak sabar okeh!!!!
haha.
bai~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments :

Anisa Hang Tuah said...

vin diesel

ohh
kacak walaupun botakk

~ NANA ~ said...

nk tgk nur kasih!!! hehehehe

e k i n ♥ y u s r i said...

nak sumenye....
ngeee~

kodok said...

wah~!

sarah mohamad said...

tak sabar nak tengok Fast and Furious tuu!

anaztasias nora aira said...

wayang time !! huaaaaaaaaaaaaa besh2... kongsi tu mcm best je kan eheh :)

Encik Psychopath said...

nur kasih !

kodok said...

ai dah tgk fast 5.
best gile owh~!! haha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Anisa Hang Tuah:
abang botak yang smart!!! setuju!

~ NANA ~:
kite pun tak sabar.. sila bawa tisu.

e k i n ♥ y u s r i:
kite belum ada masa lagi nak pegi cinema. choiiii la.

kodok:
teruja lettew!!

sarah mohamad:
yesszzaaaa.. kite pun menunggu hari bila ada orang nak teman kan ni ha.

anaztasias nora aira:
ade orang cakap tak best la. =/

Encik Psychopath:
ehem.. nak tengok jugak ke?

kodok:
uhuk.. kite belum tengok lagi.

0sh!Nz d' sen0r!ta said...
This comment has been removed by the author.