drooling


saya bukan jenis orang yang begitu obses dengan superbike.
tapi saya punya keiginan mahu mengendalikannya.
bukan nak beli, cume pinjam tunggang kejap je.
dapat pinjam 30 minit pun jadilah..
  ade sape-sape nak bagi pinjamkan tak?
*kelip-kelip mata*

*kenapa kau macho sangat ha?!!*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments :

EZAN IDMA said...

wah. pandai ke bawk. hehe. nak jugak try

Senorita Nadira said...

macho gila lah moto tu oshinzzzzzzz!;)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

weh nak pinjam buat photoshut ka? ok gak weh..pinjam tadak sapa nak bg kot..mintak sewa buleh rasanya..p mintak kat linda onn..dia punya moto pon superb! ekeke

Hidayati Farhan said...

ekeke, comel gile nak nek superbike. larat ke awk?

dafFodiLs (",) said...

heheh comel jugak kalau makcik ni baik,tapi larat ke wehhh???

iedchan said...

wahh...otai sungguh mau nek moto..hehe..bagos2

Miss X said...

At last ada kesempatan comment dkt blogger osh yg byk bg suppport! Osh, miss x ada kawasaki 3r6f in white. Tp bukan i punye,adik i punya. I takut naik bike, so naik kereta je..... Hehe ok dah click 3kali!

Amni said...

tak boleh nek motorbike ni.. t say anampak kecik sangat.. agak2 motor tu rebah kat saya, terus tak nampak dah saya... hahahhaha

Nadya Zahid said...

sis-akak nak jemput u dtg kenduri this sunday :)

Syima Syaz said...

pehhh ducati.... valentino rossi....

hari tu saya ada bagi idea untuk pre-wedding, nak suh si dia bawak motor dia...cam best tapi leceh2!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

EZAN IDMA:
hahaha. tak pandai. tapi nak cuba bawak.. test power boleh?

Senorita Nadira:
sangat macho.. nasib baik motor, kalo tak dah lame ngurat! hehe.

SyAfaWaNi ♥‿♥:
kalo i ade moto ni, memang sah-sah buat photoshoot. rempit theme. ha memang takde sape buat lagila kan.. confirm punye. =)

Hidayati Farhan:
ehem!! jangan pandang kite sebelah mata tau.. kehkehkeh..

dafFodiLs (",):
baik ke bawak yunk?!! ehehehe. tak kesah la larat ke tak, yang penting kena confident. haha. boleh?

iedchan:
hahaha.. otai tak otai sangatlah! mau tumpang ke?

Miss X:
wah putih??!!!! ngeeee... mesti shexy abis ni. kreta susahla sis. lambat.. nek motor cepat sampai. thanks sis.. =)

Amni:
tu yang takut tu. kena siap2 kawteam same moto tu la agaknye kan..

Nadya Zahid:
thanks for the invitation my dear sis.. but i can't. dekat kampung ade keje sikit.. =) sorry tau.

Syima Syaz:
ngengenge... ducati yang ensem!!!

tapi bestla sis. confirm blom ade orang buat lagi theme macam tu. buatla sis.. kite nak tengok!!