bila-bila masa

hey korang.. ingat lagi tak oshinz pernah review pasal taufiq shariff?
he is one of the wedding photographer yang talented.
ok fine.. korang tak ingat takpe la. boleh klik sini.

after buat entri pasal beliau dulu tu.
saya pernah cuba tanya quotation. untuk simpanan.
maklum la, kawan-kawan sekarang sibuk nak kawen.
mane tau mereka memerlukan.

tapi,
hari ini tiada lagi taufiq shariff.
beliau telah kembali ke rahmatullah.
Al-Fatihah.

p/s: bersyukurla kerana kita masih bernafas lagi. jaga kesihatan ya guys~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

MyZone~theUn4given said...

al-fatihah tuk arwah

elymzz said...

al-fatiha...

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Al-Fatihah..

annfrendly said...

Al-Fatihah..
tak sangka...
suke tengok gambar2 yang arwah amik..
dia ada bakat yang besar..
sayang...

Lovely Emy said...

al-fatihah. oshin boleh view seorang fotografer ni, mmg skill dia bagus juga, http://www.facebook.com/home.php?#!/faizzaini :')

s h e d a said...

thank u for this entry oshinz. appreciate it. sedekah al-fatihah pada arwah ye :)

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

dear all:
thanks guys~ arwah sangat baik. dan kak sheda, saya doakan akak tabah ye.