10.10.10

oleh kerana, tarikh cantik ini hanya akan muncul 100 tahun lagi.
saya gigih update belog!
tapi ini edisi update laju-laju la.
so cuma ada dua perkara pendek saja okeh. 
cepat mula baca dari sekarang..

pertama:
saya mao ucap tahniah kepada sesape yang kawen arini..
termasuk pasangan ini juga:
Dato' Dr. Sheikh Muszaphar & Dr. Halina
pic credit to-khairulhazwan
*pre-wed mereka kat broga hill tu sangat mantap okeh!!

kedua:
semalam adalah hari berjimba saya dan kesayangan saya.
haha.. tak padan esemen banyak tu. well?!

semalam berjumpa pasangan pengantin sanding dulu tapi belum nikah lagi.
haha.. camno tu?

then.. kami buat sesi "hai ikan.. mari kita posing same-same nak?" di aquaria pula.
dan lihat.. ikan pulak yang lebih interframe. [-.-"]

okeh bubbye eh.

p/s: 11.11.11 nanti turn sape kawen?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

13 comments :

syafawani said...

hoih..gmbr seram jugk yg dipilih..
penat i mekap taw smalam..u letak muka itam i??ishk3
tp papon..smalam punya berjimba terbaekkk! haha

dafFodiLs (",) said...

haip tu sepet kan..hehe..12.12.12 turn spe plak??jeng jeng jeng...

.::WaNiE::. said...

heee sungguh misteri gambar kat aquaria tu hahaha

elymzz said...

adakah anda yang tengah tu....ingatkan anda paling tinggi.....huhuhukkk

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

syafawani:
okeh la tu i pilih pic ni. cover muke yang berkilat terlebih glam gitu. haha.. choi! terbaek tapi tak cukup geng la plak kan?

dafFodiLs (",):
a.ah. 12.12.12 turn u kot.. tak pun wanito. emm tak pun kakak? haha. cepat cabut undi!! tamao potong Q eh.

.::WaNiE::.:
haha.. meh sini kite highlight trademark misteri nusantara sket-jangan biarkan diri anda diselubungi MISTERI.. hihihi. saje je nak bagi ikan tu popular lebih.

elymzz:
oit.. tu hasil pakai wedges. that's why la wanito jadi terpaling tinggi. jangan tertipu okeh!

sharifuddin N shakina said...

welcome 11.11.11 plak lepas ni..haha..

ada ke yang sanding dulu blum nikah lg? berlakon kot?haha..

W∀N♩ said...

eh apa pon memula cu aja..haha
miss daff nih..tny plak eh..u amik 12.12.12 la..haha..kakak yg amik 11.11.11...muahaha..u ni..yg tua didulukan..hihi:P

NeenaAnuar said...

awat tak nampak muke gambar yg last tu... tapi cantik lah nampak jelas ikan2 kat situ! hehehe...

anaztasias einz said...

11.11.11 ada blogger yg kahwin tu nanti =) my new link yea

http://norapurplebridez.blogspot.com/

take care =)

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

10.10.10...ai baru berkursus kawen...hehehhe

tak sempat na kawen tarikh cantek nih...hehhehe...

Syida Shukor said...

oshinz , sorry , lama tak jengah sini (:

11.11.11 tu you kawen lah :P

edaolala said...

singgah sini dear :) sory lama tak datang. sekarang i busy study da :) omg ! bersanding tapi tak nikah ? tak syokk la takleh sentuh nak posing sume :D hehehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

sharifuddin N shakina:
hahaha. mmg berlakon la dear.

W∀N♩:
hahaha.. ops. pandai2 eh? haha. beratur-beratur. jangan potong q la.

NeenaAnuar:
ahaha. misteri la konon2 tu sis.

anaztasias einz:
emm ye. mesti ade punye. tarikh cantik. sape pun tak nak lepas.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
takpe sis. 11.11.11 ade tu kan. jangan lupe jemput tau!

Syida Shukor:
ahaha. i kawen lambat lagi la dear.

edaolala:
oouuuccchhhhh~~ gatai tau.