ade ke?

hai korang,
oshinz nak tanye ni..
ade tak orang belajar tinggi-tinggi..
pastu bila ditanya nak keje ape pas abes study nanti,
die bukan jawab die tak tau nak keje ape..
tapi die cakap die tak nak keje.

dah penat-penat belajar.. then tak nak keje. haha. gile ke tak eh..
;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments :

Mr.P said...

study sbb mak suruh je ni..
mesti pompuan kn?

[z@ck] said...

itu bahlul namanya.
hahaha

Anna Boleyn said...

ehh ana cakap cmtu tau kt org lain. kikiki gurau je la tai. ;p

oshinz..ada buat 1 entry khas untuk kamu dan lain lain. jom tengok kat sini :

Mission 1 accomplished! – Saya buat yang TERBAIK untuk balas jasa pengomen di HLN… XD :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

haha..sungguh xsetuju..sila berhenti belajar sebelum jawab soklan itu..keh3

Fifi Rahmat said...

mau hentak kepala ke dinding klu i dengar.

elymzz said...

aku pernah dengar lah..
orang cakap macam tu....
kalau tak silap aku....
kamu kan yang cakap macam tu...
hahahahaa....
betul kan...betul kan...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dia nak jadi suri rumah sepenuh masa utk hasben la tu hehehhe

| RoziAhmad | said...

itu namanya orang tak betul. hahahaa.

ada tag untuk cik siti. sila pergi ke blog sy skrg!

saya_arief said...

pak cik terase ni..
huhu..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Mr.P:
hahaha. kalo lelaki mesti nanti kena marah ngan famili. dah tu cane nak tanggung anak bini?

[z@ck]:
hahaha.. ye ke weh? menuntut biarla sampai ke negeri China. buat disuruh menuntut nak dapat gaji besar2 kan?

Anna Boleyn:
haha. stress kot keje.

SyAfaWaNi ♥‿♥:
ehehehe. well kalo camtu. i benti blaja sekarang la eh u?

Fifi Rahmat:
naseb baek u takde dengar orang cakap camtu. kalo tak. habes la berdarah dah kepala u tu nanti.

elymzz:
opssss~ ahaha. ye la tu.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
ahahaha. jadi isteri solehah kot tu.

| RoziAhmad |:
alamak.. gile sebab study kot?

saya_arief:
eh.. alamak. janganla..