sesak nafas

phew.. oktober datang lagi. seperti tahun-tahun lalu. bulan ni la bulan paling sesak nafas. dateline untuk assignments berderet. boleh sesak nafas bila difikir-fikirkan. hish.. tak suka la macam ni. sebab saya akan kekurangan masa untuk belog. mungkin akan invisible untuk sepanjang bulan ni. kalau tiba-tiba ada entri tu maksudnya ada masa la ya. saya tinggalkan video MINE nyanyian taylor swift ni untuk hiburan anda.. bubbye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments :

Anna Boleyn said...

salam..

thanx ekk sebab sudi tinggalkan komen kat entry HLN.sory lambat balas kunjungan. busy gila baru2 ni.

layan gak lagu taylor swift ni. 1st time dengar. :) selamat membuat assignment yerr :)


p/s : mahu kekal langsing?? jom tengok advertorial pertama anna boleyn untuk tahu rahsianya!


http://hanalovenest.blogspot.com/2010/10/rahsia-kekal-langsing-u-must-read-this.html

aien said...

i pong x suke u banyak assignment hehe tumpang x suke lah hoho...selamat berjaya menyiapkan kerja2 okeh..bersemangat

Amni said...

saya tak boleh view lagu tu dear.. hoho.. kena block dengan kpm.net.. nasib la.. good luck! =)

Redbloodsnow said...

akak x dpt ler plak nk view video tuh yunk..huuhu

dark r0se said...

kamu ditag~ t kamu jawab ye soklan3nyer~;)

Merryn said...

invisible for the whole month? lama nyer tu :P

EykaHamasuba said...

salam,

eyka suke taylor swift! suare die best. :D btw, dah nak invi ke? laa.. sunyi la eyka nnti. sbb kak oshinz rajin komen2.. thanks kak :D

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

salam dek...

selamat wat assignment k..
study rajin2

cayok2 heehhehehe

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Anna Boleyn:
hehe.. nevermind la. sedap kan?

aien:
hehe.. sape suke esemen memang skema la tu. ye baik. tq dear.

Amni:
alololo. sian kamu. takpe. blek umah nanti search la lagu ni. best!

Redbloodsnow:
la ye ke kak? kalo tak bleh dedicate lagu ni kat dillah.

dark r0se:
ye baik!

Merryn:
ehem.. konon2 je tu.

EykaHamasuba:
hehehe. then sekarang mane button comment kamu eh? invi?

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
ye baik kak. doakan kite tau!