beli dress save budget

haha.. okeh la okeh la. tajuk sangat tak bleh blah. to cut it short sebenarnya nak tunjuk satu dress ni. anda boleh beli. then simpan. pakai time tunang. ataupun time nikah nanti. kalau badan anda sesuai dengan size yang ditawarkan tu.. mesti terletak cantik je bila dipakai. tapi dress ni takde warna putih. cume ada gold and brown. pada saya, dress ni sangat simple. sesuai untuk orang yang prefer to be minimalist kot. hehe. meh view sket mehhhh..

it's from zleqha
rm 650 ye guys.

tapi kalau rase nak nampak malatops sket.. add la beads kat tempat yang sesuai.
kat chest ke. 
kat pinggang ke.
atau pun kat bahagian lengan.

contoh satu

contoh dua

pastu blehla feeling feeling pakai baju hatta dolmat.
hahaha. okeh tak idea saya?

usha beads di sini

photos courtesy: hatta dolmat & beauty n the beads
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hoihh sempat lagikk!

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

dress menarik..tp bila pandang pada body ai yg gebuss ni...fikir 2-3 kali nak pakai...kekekeke

farahfatihah said...

utk tunang sesuai kot =)

Anna Boleyn said...

cantik tapi makaihhhh harganya......... mahal tak hengattt.. tp siyes cantik :)

cik helena said...

650 je????? KEEE??haha teringin nak pakai tapi tau tak seswai..ai rendah u..haha

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
ahahaha. minta pali belikan cepat.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
ehehe. takpe kak. baju lain ade.

farahfatihah:
a.ah boleh gak. kalo nak.

Anna Boleyn:
a.ah.. memang cantik. warnenye pun menarik. harge tu je la.

cik helena:
a.ah. 600 je. bleh wat g kawen. ahaha. ala kak. bahagian bwh tu bleh potong. takpun biorla meleret. meletops gitu.