berdiri sambil merenung bulan

ehee.. tajuk entri sangat tak agak2 kan?! ape kes ntah tetibe nak berdiri tepi tingkap pastu merenung bulan purnama. cheh.. bunyi cam anak dara tak laku je. padahal nak nampak anak bulan daripada tingkap bilik pun susah.. penipu btol!! jangan sasau sblom AJL ok. haha..

baiklah..!!!

mari kite mulakan..

saya amat berharap dia..


eh.. bukan yang ni la!!

tapi yang ni..

ha.. ni baru btol!!

lelaki ini.. dapat bertahan untuk persembahan AJL malam esok.

sebab dengar khabar.. die sanggup telan painkiller sbb nak perform kat AJL ke-24. kesian btol la die sakit time camni. but he should be there to perform his song. sebab oshinz rase hanye die je yang bleh bawa lagu tu. hehe.. btol kan? bukan nak underestimate other singers especially shila oiam since die yang tolong gantikan faizal tahir mase semi-final aritu [in fact shila pun da buat sehabis baik kot..] tapi faizal tahir memang kena ade untuk malam esok. haha.. that's it!! sebab harusla semua orang mao tengok penyanyi asal yang menyanyikan lagunye.. bukan penyanyi ganti. sbb kadang-kadang bukan kerana penyanyi ganti tu tak hebat.. tapi mungkin bile penyanyi asal tu takde atas pentas.. suasana da jadi macam kurang umphh.. kurang hangat.. dan kurang sengat gitu..

*eh ye ke?!!*

hehe.. ntah la. agak je.  [-_-"]

so mari la bersame..
duduk depan TV tu secara betul dan diam serta nantikan sape yang terhebat untuk grab awards esok.



aizat kah?
misha omar?!
stacy rawk!!
yuna?
bunkface tu?!
faizal tahir!!
estranged..
alyah ok ke?

wah.. tidak dapat dijangka kerna semua pun terbaik.
[tak sabo weh..]
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments :

[z@ck] said...

aku nak bunkface menang..
hahaha

syafawani said...

waduh2..sabar dong..hehe
weit kalu bleh faizal la..kalu x die misha kot..alyah tu pon ok je lagu tu..cuma kekadang die mcm paksa suara dia ja..haha..pepandai.apa pon just wait n c..oshinz sila sabo yeh..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

[z@ck]:
bunkface pun best gak.. cume style beliak mate tu kena tinggalkan kot. sbb takut biji mate tercicir atas pentas je nanti. hehe..

syafawani:
ha.. ye. setelah penat duduk bersimpuh.. mari kite sesame bersila plak eh. hehe.. tak yah pk2.. kite tunggu esok sudeyh.

j0j0_bdiN@ said...

nak faizal~~~

LaLaLovy said...

hey,, im your new follower,=)

AJL msty best, Sume dah memang juara.
Stacy,hafiz,akim- AF
Alyah- bintang RTM
Black- mentor
tomok,faizal tahir- one in a million.

hhuhu~

Mr.P said...

isk2..bab2 industri muzik tanah air nih kureng arif sket..but can I go for yuna?haha

ini blog wirdah said...

nak aizat..nak aizat..
saya mahu aizat menang =)

cik EPAL said...

semua best best ni..hehe :)

[z@ck] said...

agak la..
scary gak muka dia atas stage tu..
huhuhu

^^pWiNcEsS sYaQeErA^^ said...

slm kenal..1st time sgah sini..pminat faizal tahir rupenye..mng gk die..even tmpt 3, tp die mmg bg yg terbaek wokk..
kptusan dh tawu..sumenye hbt2..
neway, meh singgah blog sy yew..

dafFodiLs (",) said...

ye akhirnya aizat yg menang yuhuu!!!

deusXmachina® said...

sekali jeffrydin yg mnang
erk888


erk888.blogspot.com
dizisgude.blogspot.com