selamat pagi 2010

yeah.. menghirup udara pagi 2010 dan dengan semangat say "bubbye" kat 2009..

rasenye takde peristiwa yang menarik sangat pun pada 2009. just dapat sambung study and mase graduation day then dapat kerja part time. other than that?! nothing okeh.. moment yang paling diingati ialah di saat my mom menghembuskan nafas terakhirnye. depan mate.. uish.. sedih kot.

i wish..
tahun 2010 lebih membahagiakan..
hopefully!!

dan tahun ni takde azam baru.. anda camne lak? malas nak pasang azam baru sebab azam lame yang tahap dah berlapuk tu pun tak tertunai-tunai lagi. asyik la tertangguh-tangguh.. teruk btul kan?! cume terfikir untuk private kan blog ni atau mungkin juga delete. tapi nak delete da macam jatuh-cinta-kasih-sayang same belog sendiri.. emm ntah la ye.

 anyway..
HAPPY NEW YEAR GUYS!!
smoge tahun 2010 ini
akan membuatkan kamu semua
lebih bahagia & ceria..
Amiiinnn!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

tengku_fir21 said...

selamat pagi kepada anda dan tahun baru

syafawani said...

jgn ngade maw delete eh!

misz_A said...

salam thn baru

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

tengku_fir21:
good morning to you too..
harap pagi kamu akan sentiase ceria.
hehe..

syafawani:
hehehe..
okeh baek.
kite liquid je eh..

misz_a:
happy new year!!
peace no war..