whispered message.. really eh?



untuk entri kali ni.. mari kite sesame gunekan term "follower-friendly". *ceh.. pepandai jerk dak oshinz ni mewujudkan term yang ntah hape-hape* argh.. tak dulik. tak kesahla wujud ke tak term tu. oshinz still nak gune coz that term will be something special between u and me.. between us gitu~~ haha.. *geli btulla oshinz ni...bluweekkk!!*

okeh.. meh sini oshinz nak story.

actually the term "follower-friendly" tu wujud daripada word "user-friendly". as we all known, "user-friendly" refers to anything that makes it easier for the beginner to use a computer. contohnye macam online help system tu ke. atau nak lagi senang paham camni la.. some of the characteristics yang memenuhi ciri-ciri user-friendly dalam satu website tu ialah by the time we enter the website, page tu bleh load dengan cepat. so bile cepat load, maka cepat la kite dapat view and geledah ape yang patut. takde la jemu menunggu pic klua sekerat2. atau pun kat website tu ade navigation button such as  "about" or "contact". dan yang paling penting ade information. that's it!! oshinz hanye mention several je la ye.. tapi kalo salah tu mintak mahaaapp!! correct me if i am wrong. share with me ya..

thus, i am here today with the new-term-yang-ntah-hape-hape-tuh.. nak gitau kat sume followers kesayangan dan juge bloggers kesayangan yang da link blog ni. meh sini meh~~  cube anda check try tengok kat bloglist tu ade tak link anda? andaikata takde.. sila tinggalkan link blog anda dan anda serta anda disana tu kat sini okeh.. pastu bagi sebab nape oshinz kena link blog anda blek. hehe.. then lagi satu syarat. anda cume akan di link kembali jika link blog ini wujud di blog anda. hehe.. faham tu kawan-kawan? eh offer ni terbuka kepade sesape yang nak di link gak k. don't shy.. hehehe. just let me know.

that's why la term "follower-friendly" wujud. in order to be friendly with all the readers yang sudi nak follow as well as link blog ni so oshinz kena la do the same thing right? baru bleh ade sesi membace entri anda dan meninggalkan jejak. then baru bleh dinamakan friendly. hehe.. btol kan konsep ni? kan special tu. indirectly bertambah lagi satu follower dalam mase terdekat ni. dan bertambah gak duit poket nuffnang anda. hehe.

ha.. cepatla.

ape tunggu lagi tu?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

syafawani said...

nak jugak~~haha..oppss dah ade eh..tq!

dafFodiLs (",) said...

http://aieliani09.blogspot.com
hehe...

bidadarihijau said...

d way u tulis kan mcm student it or science compt or sumthng yg relate dgn it lah...

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

syafawani:
eh.. da ade eh. gedix ah~~

daffodils:
ha.. u pun i da link awal2 tau.

bidadarihijau:
eh tak.. bukan student IT la. i student English.