nice tak?

oshinz beli bracelet lagi.. kali ni shopping secara tak sedar diri yg sebnanye poket suda semakin tipis.. hehehe. tak kesahla asalkan dapat ape yg oshinz nak. grab before kehabisan stok.. harus2!! cambiasela oshinz bli kat STEPHANIE's BLOG.. oshinz bli dua sempena valentine's day special promotion. kalo tak tiada kuasa mao buang duit lebih2.. both bracelets ni tak sampai rm50 pun. kos masih di tahap yang mampu ditanggung ye kawan2.. tak lebih tak kurang! bendalah ni la yang oshinz nak publish semalam. tapi hajat tak kesampaian coz internet sgt lambat bertindak. aritu sampai je kat kampung, lepas peluk-cium-lepas-rindu dengan mak, tros masuk bilik cari bracelets ni. hehe.. da almost 2weeks smpi kat umah tapi tak dapat nak snap pic or even menge'test' ditangan sendri. i love my new bracelets!! mehla.. have a look to it.. nice tak? hehe.. tak kesahla u alls rase tak nice.. yg penting oshinz suke~.. lalalala..

1


2


p/s: sekarang ati ade rase senang..
coz da dapat publish kat blog.
*mcmla ade orang kesah kan?*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

QueeN said...

wa... cantiknye.. tuk kita tak de ke?? hehe..

ely said...

Nak mintak upah ni...
upah tolong t/fee duit untuk beli gelang tu...
juah tau nak jalan kaki pegi bank...
huhuhuuuu...
tak kira nak upah juga...
=p

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

Queen:
e'eh.. untuk queen ke?
nnt oshinz minta duit dulu kat en. popcorn eh.. pastu blehla borong 1dozen untuk bg kat queen plak.. ok?

ely:
haiyo haiyo..
wa suda talak duit wo..
sis jalan jaoh2 talak ape2 loh.
senaman mao kurus kan..

ely said...

kedekut lah tu...
potong duit belanja..
hahahaha....

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

ely:
uish.. sejak bile mengidap penyakit hasad dengki ni?
tak bagos utk kesihatan la sis..
hehehe..
nnt la bg upah..