bile nak kawen?

Kenape bile kite bercinta dengan pasangan dalam satu tempoh yang lame..
Orang mesti akan tanye soalan yg mcmni
-Eh korang dua ni bile nak kawen?-
Erk.. tu soalan wajib tanye ke ek?
Confuse btulla..
Yang tanye tu bukannye orang laen..
Membe sendri plak tu.
Haiyo..
Nak je oshinz tanye kat die blek..
"Ko nak sponsor ke?
Kalo ko nak sponsor..
Aku bley je kawen skrg."
Ehehehe~
Tapi..
Oshinz tak bley kawen skrg..
Coz sis ely kate
Kalo oshinz kawen awal drpd umo die kawen
Maknenye oshinz ni minah gedik..
Kalo kawen umur lebih drpd umo die kawen
Die nak panggil oshinz andartu..
Ade ke patut?
Dengki btulla..
Tapi lately rajin btul sis ely bli magazine pengantin
ala.. yg byk pic pelamin & pengantin tu..
"sis.. nak kawen lg skali ngan abg din ke?"
hahaha~
ye la dulu tak mo naek pelamin..
mane tau kot skrg baru ade rase camtu.
bley suro anak sendri jd flower gurl.
kikikih~
*sis.. jgn marah k!*

Kepada membe yg ade niat nak tanye kat atas tu..
Hold on dulula soalan tu k..
skrg soalan tu xsesuai lgla beb..
kalo korang degil gak nak tanye..
bley je..
tapi oshinz jwb oshinz tak tau je la ye..
hehe..
Tunggu oshinz grad dulu eh..

p/s: klu kat tabung just ade seposen je bley kawen ke?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

syafawani said...

alamak!
oshinz da xkasik tny soklan camtu laa...
xpe2..
da xlama nk grad..
simpan sume soklan..
kuar je dari dewan konvo (dectar)..
tgguuuuu~~
ihikk

ely said...

hahahahaha...
wakakakaakakaa...
buang tebiat aku nak gelak sakan...
ko nak jadi minah senget mancam lela tu ek...
hahahahahaa...
sah sah sama lah senget ko dengan lela...
cousin mencousin...
hahahhahaaa.......
kawennn ek...
kalau nak rasa kena pelangkung dengan kuali mak tu...
tanya lah...
hahahahahaa....
bila dah kumpul duit...
dah ada pendapatan tetap...
aku baru benarkan en pakwe ko tu datang meminang ya...
suruh en pakwe ko cari kerja cepat cepat...cari pendapatan....baru aku berani lepas kan ko...
ada faham anak murid...
huhuhuuuu......

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

wani:
ha jgn tanye soalan cmtu lg.. nnt oshinz tros jd gagap kang.
aiyark.. tak janji ade jwpn ke tak time tu maa..

ely:
uiks.. gelak tak agak2 btul la kakak haku sorg ni.. sila jage tatatertib ye. hehe..
oh cmtu ke? ha ok.. skrg gak kite suro en. pakwe laksanakan tugas..
en pakwe oh en pakwe...