snow white

sumber: annaseaskey

dah macam snow white kan diana danielle ni.
suka tengok diana ni. time nikah simple. time resepsi pun simple.
berseri-seri pula tu. hehe.
baju diana danielle done by Mimpikita.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments :

cha said...

Haah suka sgt tgk. Org lawa pakai simple pun nmpk lawa jugak kan hee :)

.::WaNiE::. said...

their marriage ceremony sangat2 comel, sweet kan !

tengok la org nye.. simple2 je tapi everything is beautiful.

4feet8 said...

Diana mmg cantik.. pakai apa pun tetap cantik.. ;)

محمد رازيق said...

wow. aah. macam snow white dah diana. sweet

Huda Luna said...

wahh blog dah tukar wajah

suke!

hehe diana dia cantikk
simple pun nmpk cantik

Rara Nasiha said...

Diana memang lawa orangnya :)

oshinz said...

cha:
kan???!!! suka tengok bunga kat rambut dia. pastu hand-bouquet pun just pegang setangkai bunga je.

.::WaNiE::.:
tu lah dia. tak over sangat macam artis lain.

4feet8:
untunglah mix omputih. idung sah-sah terpacak. hehehe.

محمد رازيق:
takyah nak terpesona sangat.bini orang dah tu. hehe.

Huda Luna:
terima kasih kerana perasan. haha. cepatlah updet belog.

awak suke diana ke suke belog kite ni? kihkih.

itulah kan.. cantik je walau pun simple. tak perlu cucuk tang sana, tang sini.

Rara Nasiha:
hah, definitely!

Jna marcello said...

sgt cantik kan dye..dan OH FARID seriously Y u r so ensem grrr ;D

ROSMARIEZA ROFIEE said...

betul3, dh mcm snow whiteeeee lar! :) dulu cita-cita nak jadi mcm snow white..tapi tak jadi snow white pomm..jadi snow black je..hihihi :D eyh, snow ade kaler itam ke? hehe

oshinz said...

Jna marcello:
oh oh oppsssss.. takboleh grr grrr sangat dah. suami orang tu.. hehe.

ROSMARIEZA ROFIEE:
hahaha.. mane ade hitam pun. cantik je orang tengok.