kek mini

mula-mula: kasi zoom out dulu.

lepas tu: kite close up sikit.
terliur tak?

cubaan menjadi artistik katanya.
habis jadi colour biru. hikhik.
 
thanks babe. kasi i rasa mini pavlova ni.
selepas kita sama-sama teka-teka macammana rasa kek ni.
pendam je. sekian lama. berbulan-bulan kan. hehe.
nak beli yang big size, takut tak sedap.
tak cuba takut rugi sebab kalau sedap, macammana?
haha. kita selalu confius. tak reti buat keputusan.
nasib baik rasa dia tak macam macaroon.
manis dia secukup rasa. tekak i suka, sebab tu i berjaya habiskan sekelipmata.
hoyeaaahhh! eh. Alhamdulillah.
xoxo u. muahh!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments :

Rara Nasiha said...

alahaiii, kita je ke ketinggalan tak pernah rasa pavlova, durian crepe semua ni? :(

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

xoxo!
muah3!
tu kira an advance bday celebration by me la kan? ok dak? haha
yeayy! im glad that u love it!
next time pulok i order lagi utk u okay!
Anyway selamat hari lahir mak incik! haha
Nnt i belanja u makan smpai gemoks!

*kalau rasa dia macam macaroon memang tong smpah ja la jawabnya..i xlalu noks! hehe

wawan said...

Mini sgt ni! Mana dapat???

balqisfz said...

berapa 1 ni kak? aqis pon setelah pendm satu thun xdapat makan sneakers, smlm bru dpat rasa kot! gembira gile sneakers dalam tangan. hahahahhah.

4feet8 said...

mini pavlova? tak pernah terfikir lagi..haah kan..boleh buat cuppies juga.. ;)

cha said...

akak x suka pavlova sebab manis. tp kalau mini maybe boleh telan kot hihi

zOeY zAu YaH said...

sedapnya :)

Cik Yanie (",) said...

nakkkkkk!!!
cc:syafawani-sila order utk saya juge =P

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

oitt cik yanie!
kalau nak kena tunggu beseday awok ler! hikhik =P

Azian Elias said...

salam kenal...

cantikk.. pasti sedap..

NURUN said...

nyummiy!

ROSMARIEZA ROFIEE said...

pavlova yg nampak sangat sedappp! belum pernah cuba jugaaaaa..mungkin hari ini dpt merasaaa! :)

Fainie said...

aiiii, mula lah craving pavlova pulak ni..bnda2 ni menghantui hidup betul la..nyum2 sedapnyerrrrrr

Nursaila Norman said...

rasanya dh follow oshinz,tp apakah xmasuk dlm dashboard..huhu! patut la xbaca entry awk :(

pavlova ke? ingatkan cup cake comel mana tadi..hehe..sedap eh? belum pernah rasa lagi..huhu

Liyaa Mf said...

Tak pernah rasa Pavlova tu macam mana? Femes jugak mende ni kan? & taktau lak ada yg jual kecik2 mini camni. Sesuai la untuk sample rasa. Hihi. Ada kawan jual mende ni. Tapi tak sure mini ke tak =_=