inspirasi busana

sederhana tapi confirm mahal ni.

sumber: link
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

puding roti said...

lawa tapi macam fit sgt hoho..

Liyaa Mf said...

Betuuuuul. Looks simple. Tapi konfem mahal punyaaaa. Tgk blink2 kat baju tu pun dah tau =_=

Oshinz, nak tanya la. Kenapa asyik post pasal benda2 wedding ek? Hehehe. Saje je nak kepochi :P

Ainee Cumi said...

Cantiknya. Inspirasi nak buat baju raya tahun depan ni. Hihihihi!

oshinz said...

puding roti:
kite buat longgar sikit.. hoho.

Liyaa Mf:
hahaha. from arma. kalau tak makan 2k memang tak sah la kot. siapa gigih nak pergi jahit sendiri manik kat baju macam dalam gambar ni memang nak bagi tabik springla.

hahaha. pelik eh? nak kate tak kawen lagi, dah kawen dah kan. tapi still memanjang post pasal wedding. emm.. sebab oshinz suka semua stuff about wedding, so bila oshinz jumpa idea yang menarik kat mana-mana tu, oshinz rasa suka sangat nak share.. boleh dimanfaatkan oleh sesiapa yang nak kawen kan. kalau tak, kadang-kadang tu rasa lost tak tau nak post pasal ape.. nak cerita pasal life kat sini, memang jaranglah kan. hehe.

Ainee Cumi:
wah.. glams la nanti. kalah artis uols. tetibe nanti orang kejar nak signature. kihkih.

Cik Yanie (",) said...

syanteq woo,sgt blink2...

Reena Onn said...

Wahhh... blink-blink ni memang trend masa kini. Tapi kalau buat baju macam ni confirm sekali je pakainya. Hehehe