foto by razali

haih.. dah lama gila tak bercerita about photographer. since bulan tujuh kalau tak silap. have no time to do so. sebenarnya rasa bersalah sebab macam jarang gila provide info pasal perkahwinan macam sebelum-sebelum ni. sorry eh korang, terutama kepada bakal pengantin yang follow belog. belum follow nampak macam berguna. lepas follow kenapa rasa macam hampeh je belog ni.. ye tak? hehehe. kepada yang belum sampai seru tu, jangan pulak bosan. sebab satu hari nanti, kalau diizinkan Allah, kamu pasti akan sampai ke fasa ini juga. *senyum*

without futher ado, i would like to present to you mr mohd razali from foto by razali..

*
*
*
*

tadddaaaaaaaaaaaaaa....
 eh.. silap! ini anak dia lah.


antara hasil kerja beliau yang paling saya suka adalah:

 [pertama]
say hi to daun kering dan cincin. pic ini milik sis rai bitbitterbutter

[kedua]
shall we dance? pemilik pic ini adalah preggy mom: sis lyana mk

[ketiga]
cintamu muzik dihatiku!!

[keempat]
hai beras kunyit di tabur, disiram si air mawar.. lalala~

[kelima]
cuba cari persamaan antara maya karin dengan sis lyana mk ni.. kalau dapat kamu terer!

[keenam]
rasa macam nak print pic ni sebesar pintu ohhh....

ha bakal pengantin Johor kenal tak dengan beliau? kalau tak kenal, klik sini dan view saja website beliau okeh. nak terjah facebook pun boleh, sila klik sini plak. lepas ni kalau hati dah berkenan, sila bertindak lekas oi.. booking tarikh kamu sebelum kalendar beliau full. if i am not mistaken, untuk one day event + outdoor photoshoot on the same day will cost you around rm2000++. masih mampu dimiliki lagi bukan? lagi pun tak payah nak import photographer dari kL dah.. hehe. till then, take care guys~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

taw dahhhhhh! hahaha
em i tetap suka pic first tu aong all other pics :)

K.I.N.A said...

berkerjasama dgn aie sgt best! die boleh membengkokkan kayu mcm kina ni..:P

~ NANA ~ said...

dia snap semua cantik2 kn?

zaren said...

aie mmg best, sangat peramah,
u area mane eh =)

sarah mohamad said...

marvelesssss! semua canti2 especially yg last tuu! :D

Izzatie said...

Okay cantik gambar gambar die :D

Tapi nak kawin lambat lagi hehehehehe ^^

cik helena said...

tak bohong pu nye..serius cantikkk!!

Sayang Amirah said...

cool gila gambar! lagi2 yang piano tu...

cha said...

cantikla gambar2 ni :)

fyna said...

cntiknye!

eh fyna ada tag awak

Lyana MK said...

hah!! gogel jumpe link nie..hehehe persamaan gambo maya karin tuh xde... tp perbezan ade....maya karin lawa! lyana mk gemok! heheeheh btw tq dear masukkan gambo i!!