real steel: max kenton & atom

yeay.. berakhir satu penantian untuk movie bulan oktober. real steel in da house yaww!!! thanks to you-know-who-are sebab sudi temankan saya. *sengih sampai telinga* pendek kata, movie ni best. kalau tengok midnight pun, saya confirm kamu takkan terlelap punya. hehe. sebab movie ni penuh dengan excitement dan bermain dengan emosi. ia bukan berkenaan robot tinju semata-mata but berkisar tentang how a daddy deals with his 11-years-old son yang keras kepala dan tahu apa yang dia buat. gabungan pasukan si bapa dan anak ini dikenali selepas si anak terjumpa robot bertinju generasi kedua bernama Atom. best part pertama-bila max dan atom menari sebelum perlawanan bermula. best part kedua-masa perlawanan antara atom dengan robot-juara-bertahan-saya-tak-ingat-apebenda yang bernama zeus. anda boleh bayangkan tak macammane keadaan robot generasi kedua yang hanya layak dibuat sebagai robot untuk latihan berlawan dengan robot generasi ketiga yang dilengkapi sistem kawalan superhebat? gila cool okeh robot bertinju ni.

this is max kenton. anak charlie kenton. budak ni pandai dan keras kepala.

time ni max baru lepas program atom dan dia minta charlie set pergerakan tinju untuk atom.

charlie kenton & atom

ni time kemuncak sebab dorang berlawan dengan robot paling power bernama zeus

oleh kerana saya suka watak max kenton & robotnya atom, saya bagi 4.8/5 bintang for this film.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

alaaaaaaaaaaaa u memang taw saja nak menimbulkan rasa jeles i..coiiii..sila teman i okeh! deal! haha

~ NANA ~ said...

ahhhhhhhhh nk tgk jugak!

Blogberry Emry said...

bilalah file ni nk smpai indonesia...hrrr

e k i n ♥ y u s r i said...

bru nk tgk hr sbtu nie
huhuhu

oshinz said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hikhikhik.. ala, u ajaklah Mr. P.. mesti die nak tengok punye. kalau i pegi lagi sklai, u kena blanje.. deal?

~ NANA ~+
ha.. tengok cepat. confirm puas ati!!

Blogberry Emry:
ohhhh.. tak sampai lagi ke?

e k i n ♥ y u s r i:
yeaaayyyy... cepat2 pegi terjah pawagam. hehe.