meh order cepat!!

ehem!! updates from fantasticpieces are back guys..

long cardigans yang cover bahagian punggung anda.
ada tiga pilihan:

[pertama]

[kedua]

[ketiga]
RM 42.00

ada lagi satu cardigan. yang ni disertakan dengan belt tau.

RM 39.00

tops yang longgar. so yang bertudung tu tak perlu risau terketat ke ape ke.
so boleh melangkah dengan selesa yaww!!

[pertama]
RM 30.00

[kedua]
RM 32.00

[ketiga]
RM 32.00

ada juga dress comel-comel yang sesuai dipadankan dengan seluar atau skirt.

[pertama]
RM 31.00

[kedua]
RM 39.00

gambar-gambar diatas cuma sebahagian je.
kalau berminat, sila terjah fantasticpieces sekarang.

kenapa perlu bertindak sekarang?
sebab pakaian ni semua adalah pre-order.
tempahan dibuka sampai 27/10/2011.
dan posmen datang ke rumah anda pada 4/11/2011.
jika kami kehabisan stok, duit anda akan kami pulangkan.
kami takkan tipu duit anda. itu pasti!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Pasti! Haha..nak meniaga kenot tipu2 babe..xberkat..kann..anyway sesapa yg interested sila order laju2..heee

Yumida said...

cantik la design2 bj tu..nk jgk...

Anna Boleyn said...

dear ms oshinz
nothing happened ekceli. hehe saje je.Meh dtg blk HLN. Ada gud news.. :)

ciEk NiENa said...

wah, chantek design cardigan tu.. huhu.. nanti bley la sya promote kat kawan saya.. huhu

Izzatie said...

Cantiknyaaa :D

Cardigan pendek color colorful takde ke ?

LisaLisut said...

eh u buat bisnes ni ke oshin?i br tauuuu.nice lahhhh ni kene cuci mata kat fantasticpieces ni