pending


reject atau accept?

it is simple.. sesuai untuk raya tahun ini atau kahwin tahun depan.
kahkahkah.
part kahwin tahun depan tu tipu je.
tapi kalau kamu tolong ulang cakap 44 kali, mane tahu jadi kan?
tapi sebelum tu tolong doakan saya dapat simpan duit banyak-banyak dulu eh.. hehehe.

kasut tu tinggi tiga inci, that's why hati berbelah bagi.
takut hanya excited nak pakai pada hari raya pertama je.
pelik betulla, kenapa majoriti kasut cantik tumit mesti nak tinggi-tinggi?
susahlah kalau orang tinggi yang spesis kurus kering ni nak pakai.
tak balance tau tak?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hahahahahahahahahaha * sila bayangkan mcmana i gelak td..keh3

haaa tu la i da kata lawa...seb bek i suh u try n hamek gambaq..dapat jugak la merasa kan kan..cepat p grab wehh..hik3

~ NANA ~ said...

if u rse x selesa, better jgn beli...hehe

wawan said...

Segak aihhhhhh Beli kaih!!

Izatie said...

Cantekk ! Grab it ! :D

Mimin said...

cantiik!!! 3inch ok lg tu. jgn lebe dr tu kalo x saket blkg la. ble pki g kenduri. btw kt mane u jmpe kasot ni? incase u xnk i nk ;)

oshinz said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hehehehehe.. duit nan ado la crite die ni. dok teringin tang tu gak..

~ NANA ~:
ye baik.. nasihatmu diterima.

wawan:
amboih.. dok tingin lagu tu ja.

Izatie:
kan????? sangat menggoda.

Mimin:
i da bagi info kat ur blog tau..