beg

heeeeyyyyhhhhooooo readers!!

sekali lagi entri pasal beg. maaf ya.. al-maklumlah, nak raya ni mesti semua benda pun nak baru. baju baru, kasut baru, tudung baru, beg tangan pun kena lah baru. baru namanya raya kan? kalau time kecik-kecik dulu, masa pergi raya bolehlah melenggang. dapat duit raya je sumbat dalam kocek. bila kocek dah penuh, beg tangan mak lah jadi mangsa, kan? hehe. tapi zaman sekarang, tailor selalu lupa nak buatkan kocek untuk baju kurung. lagi pun tak cool la dah besar-besar semua benda nak sumbat dalam kocek baju. kocek gedoboh penuh barang, dah hilang cun. bawa beg tanganlah baru cool!! boleh sumbat macam-macam.. peralatan mekap untuk sesi touch-up, mobile phone, camera, purse, tisu, tupperware nak tapau kuih raya, novel dan map dan emmmm.. aaa... duit rayaa!! yeay.. duit raya! okeh.. part map tu tipu je.

ha nampak tak berapa pentingnya beg tangan bagi seorang wanita?!! ehem.. lebih-lebih lagi bila time raya. oleh itu, pada sesiapa yang tengah mencari tu.. meh sini saya nak memperkenalkan satu blogshop. ehem ehem.. mempersembahkan:

antara item yang ada ialah:

beg semalam tu.. *wink* bolehlah kita pakai sama-sama nanti.
RM 40 sahaja.
tak mahal kan?

kalau tak suka stail yang besar gedabak, beg yang comel lote pun ada.
contohnya macam ni:

[satu]

[dua]
putih

atau

kuning

kalau yang muda remaja, pilihlah yang macam ni:
smart kan?!!

kalau nak nampak sophisticated sikit, bawalah yang macam ni:
lepas raya boleh gunapakai buat pergi kerja pulak.

jangan risau sebab beg-beg ini semua dijual pada harga yang anda mampu miliki!! majoriti beg adalah dalam harga kurang daripada 50hinggit. ulang suara.. ehem kurang daripada 50hinggit!! murah tak? murah tak? dah lah senang nak beli. tak perlu susah nak membazir petrol, tak perlu nak menempuh kesesakan lalulintas, tak perlu nak pening-pening cari parking. hei, semua itu tidak perlulah. kamu, kamu dan kamu cuma perlu tekan sini, pilih yang mana suka, isi order form, buat bayaran dan tunggu saja pakcik posmen.. senang kan?

fantastic pieces in da house yaawwww!!
macam-macam ada.. =)

terima kasih kerana membaca iklan ini.
eh tapi jangan baca ja, tolonglah beli sekali.
haha. ok bai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hoit hoit pegi raya bawak novel ke? hahaha..bawak perot baru cool ice ice bebeh..kahkahkah

oshinz said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
mesti ah weh, kalau perjalanan jauh boleh isi masa lapang dengan membaca. ha.. kan jawapan i dah macam berkempen mari membaca. choi!! oit.. perut tak yang letak dalam handbag, nanti duit raya bau darah. ahahaha.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

hahaha..gila kental u ni kuat membaca noh! wahhh serammm! haha..ngeng ah duit raya bau darah bagai...duit raya bau beg baruuu la derr! keh3

dafFodiLs (",) said...

hahaha wahh dah bisnes2 plak ini twin bukan nama sebenar..hikhik anyway gud luck guys,tgk kot2 klu ad i berkenan sile deliver by hand ye..haha kwn baik bleh dpt free x???hakhak

Encik Psychopath said...

beg tangan lelaki takde?

pinky_liscious said...

wah nice... btw nanged innit... ;)

Renee Meow said...

still love d gedabak one.. hehehe.. :D

Amni said...

nak yang macam guni, tapi bukan guni dan saiz dia sederhana, ada tak? serius ni.. lama dah carik.. hemmm...

annfrendly said...

wow.. semuanya sangat comel...suke :)

oshinz said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
kehkehkeh.. sarkastik oh.

dafFodiLs (",):
adoiyai.. free tu kena minta wanie blanje u. kihkihkih.

Encik Psychopath:
lelaki pakai beg tangan jugak ke?

pinky_liscious:
thanks eh.. =)

Renee Meow:
ehem.. mau bali tak?

Amni:
nanti kite try cari ye..

annfrendly:
hehehe.. jom ah grab satu sis.