i miss u..

dear my ex-rumate,
HAWA
jika awak bace blog saye ni..
saye nak wish awak
"happy belated birthday!!"

bukan tak nak wish on 16/04/2010
but really busy
then.. tak dapat contact.
da tukar no fon ke?

dah lame tak contact awak..
rindu okeh!
da lame kite tak gossip sesame.
makan laksa sesame.
ehehe.. kalau saya blek kampung
awak slalu je pesan minta saya bawa balik laksa
awak kate "eh.. sedaplah! pandai kakak awak masak"
kesian kakak saya sekarang..
dah takde sape puji laksa dia masak tu sedap.

awak janji nak datang umah saye kan?
tapi sekarang ni..
ape cerita pun tak tau.
saya doa kan awak semakin bahgia taw..
dapat kerja bagos.
dan macam-macam lagi lah.

 please contact me back ya..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 comments :

kenwooi said...

a sweet message =)

ely said...

yesss...
akak pun rindu dengan hawa...
bukan sebab rindu nak kena puji...
tapi memang betulll rindu...
setiap kali oshin balik kg...
akak mesti tanya...
apa cerita hawa...
kalau dapat berbual dengan dia kirim salam hawa ya...

hawa kena datang masa oshin kahwin...
oshin belanja tiket belon...
hehehehe....

syafawani said...

laa..birthday hawa ke..hepi belated birthday hawa..hehe..ala k.ely..wani puji akak punya soto n begedil la..hik3..thumbs up!

ely said...

wani...
nanti wani datang..
akak masak kan istimewa untuk wani ya...
begedil..
hari tu oshin ada bawak balik sikit..
ada dapat makan tak?
hhahahaaa...
cop...cop...
orang sakit mana boleh makan...
kena pantang lah...

ielamorry said...

olololo~ sweet~

hapy belated birthday utk kwn awak tu jugaa :)

harap nanti awak in touch dgn kawan awak tu balik okay ;)

Anonymous said...

~~ hajar...huhuhu...okay...saya hawa tgh menangis balas komen awk akay..terharu sangat2...sgt dan amat...thankshaja...rindu kat awk kat kak ely,etot..ngan hafiz...hafiz ka?hehehe..sorry lost contact..tpx pnh lupa awk...=(((..kak ely..akan diusahakan pg kampung haja mkn laksa okay..thanks for the memories...sygslalu..

-Hawa-

Redbloodsnow said...

alolo..so sweet. happy blated bufday to her too. ooo die masak laksa sedap ea...adehh..tiba² zie teringin lak nk mkn laksa...


:P

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kenwooi:
haha.. really meh?!

ely:
kite same2 merindu hawa ye.. eit.. maksudnya kena kumpul duit banyak sket la ye. nak sponsor nek belon tu mcm mahal je..

syafawani:
ehehe.. bodek ke hape ni?

ely:
die sampai lambat ah. kite da telan dulu.

ielamorry:
yeah.. hopefully!! sangat rindu die la. dulu time study ari2 mengadap muke die. tapi sekarang da tak lagi.

Hawa:
ha.. muncul pun! hei.. contact saya blek. still have my contact number right??!! please eh. mane tau bleh hang out sesame if awak turun date kat semenanjung. hihihi..

Redbloodsnow:
eh.. die tukang puji la sis.. yang masaknye my sister. hehe..