h.u.e itu warna..

setiap hari.. selepas mandi. perkara rutin yang kita akan buat ialah memilih persalinan apa yang akan kita pakai untuk arini. slain baju, warna juga perlu difikirkan. takkan setiap hari mao pakai warna yang sama. tiada variasi langsung!! mungkin orang yang melihat anda itu juga bosan mao melihat anda dengan pemakaian warna yang same setiap hari.. *ishk.. pandai-pandai btulla die ni!!* mungkin je.. mungkin!! tak semestinye betul kan. kalo orang tu bosan so pedulikan die. tak luak ape-ape pun. hehe..

macam ada satu budak blok oshinz.. hampir kesemua benda yang kat die tu warna pink. selipar pink, kasut pink, hand phone pink, bag pink, ish.. pendek kate semua la warne pink. fanatik betul! hari-hari pun memang berkaler pink. tak muak. tak bosan. tak pernah berpaling tadah rasanye.. sampai kitorang pun tergelarkan die 'SITI PINK'.. hihihi.. sorry dong! bukan nak mengejek, tapi nak bagi senang ingat la..  

okeh.. kite tinggalkan kisah siti pink itu.

tak kisahlah ape pun warne kegemaran anda.. mungkin anda juga perlu mencuba pelbagai warne lain supaye bila tiba saat anda perlu menentukan warne tema untuk sesuatu majlis, mungkin boleh la lari sket daripada warne kegemaran tu. kan??!! baru lah nanti ada kelainan sket.. hihihihi. 

hari ini,
oshinz mao memperkenalkan satu website
yang mungkin boleh membantu anda
dalam menentukan kombinasi warna yang menarik..
mungkin sekarang tidak membantu
tapi mane la tau in the future..
u might need it

meh kasi view sket~

pertama

kedua

ketiga

keempat

kelima
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

AKU said...

hehe..pandainya kamu...

syafawani said...

ini yang u sakan karang td yer..heh..da nak kawen ni..cepat2..da survey2 warna xinform i ehh..cobit kang..hek3..pak kelepak..pung4..ulang3x

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

AKU:
hihi.. pandai memandai-mandai tu memang saye. kalo pandai dalam pelajaran tu. rasenye bukan saye kot.

syafawani:
ehehe.. mane ade. i post ni utk panduan di hari tua je. nanti u pun korek2 kat blog ni bile perlu. percaya la!

ely said...

hijau tu cantik...
hijau tandanya cemburu.....

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ely:
tak main la cemburu2.. ape kelas?!

makdara terdiva said...

hijau cantik, pink tu pon cantik..eh..tapi kuning pon cantik..kira sume la cantik..haha!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

semua warna pun cantik sis. cume tak tau warna tu match ngan kite ke tak kan?