enough is enough!!


another two weeks semester dua akan abes..
pergh tak sabo ah nak tunggu.
cepatlah abes cepatlah abesss.
even takde lg dunia bengong-mengong ngadap buku dari kulit ke kulit
dan pergi exam mata seperti koala
*whoa.. comelnye!*
tapi masih lagi mengah 
menyiapkan esemen.
ingatkan dah takde exam idup bleh tenang..
rupe-rupenye same je.
takde makne okeh!

takpe.. takpe..
lagi satu taun je pun nak abes.
pastu..
bubbyee UKM!!
no more books..
no more assignments..
no more study!
i am tired already..
nak abeskan level yang ni pun asik la tercungap-cungap.

pasni kalo ade sesape tanye
"eh.. taknak sambung PhD ke?"
apehal plak?
"bleh la merasa study kat oversea.."
ecewah.. ingat senang ke? 
ingat wat PhD tu kacang macam tuai padi?
oh no no no noooooo..
enough is enough!

i have another mission to be completed!!

bold & highlite lg.. haha.. semangat!

layan je la~~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments :

kenwooi said...

after the sem ends.. enjoy! =D

annfrendly said...

wah.. tak lame lagi boleh cuti sakan :)

ely said...

lepas ni kerenah bekerja pulak...
lebih teruk dari belajar...
boleh sakit jiwa...
tension...
hahahahaaaa...
ambil ko...
huhuhuuuu......

Mr.P said...

another mission?
haa..beriyani gam la tu..
xlayan dah nasik minyak zaman skang nih..hehe

♥z@z@♥ said...

ye..study mmg susah..tp enjoykan..life mase nie la plg best...

dafFodiLs (",) said...

sis..chill babe,kn da biasa dolu2 pun begitu huahua..i miss dat time too huhu..anyway gud luck exam taw!

deekkyy said...

blognya keren..aku jadi pengen..
kunjungi balik ya :)

ElyaElmo said...

lagu ape yeh yg u pasang dekat blog ni??comel

encik tompel said...

heyy do follow me back keyh ! thx !

syafawani said...

heh..sume2 susah wooohhh...xsanggop kot! errghh..syg sungguh kat ukm kan3..hee

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

kenwooi:
can't wait to enjoy sakan!! haha..

annfrendly:
yesza yeszzzaaaaaaaa.. tepat skali.

ely:
hish.. at least tak yah ngadap buku lagi. bosan kot!!

Mr.P:
ehehe.. kena gi menuntut dengan tok guru yang betul tu. kang salah teknik. bukan nasi yang keluar. tapi gam je yang ade. haru2!

♥z@z@♥:
a'ah best.. tak pyh pk ape2. blaja dan blaja dan blaja lg sampai nak termuntah tengok buku. serius!

dafFodiLs (",):
cik adik.. sekarang kite dah tak main exam2 lg ah. hehehe..

deekkyy:
waduhwaduhwaduh.. ngak faham kok. ehehe.. will hit u back k.

ElyaElmo:
lagu yang mane satu? ade banyak dlm list ni. kdg-kdg ade kdg-kdg takde. hehehe.. ade tajuk kat playlist. nanti bleh refer okeh?

encik tompel:
insyaAllah..

syafawani:
hug and heart sangat la kan kat ukm ni. sbb tu sanggup je smbung study blek. keh3. azab2!