terkezut eden!

nak tau kenape?
sebab sang monyet telah menceroboh masuk bilik oshinz.
untuk kali yang ketiga..
lalu tingkap plak tu..
1st time curi roti 1 bungkus.
2nd time ambil roti lagi..
3rd time?

serius tak perasan
sebab oshinz duduk membelakangkan tingkap
*tak reti nak bagi salam agaknye monyet tu!*
oshinz perasan pun sebab nampak pantulan bayang monyet tu kat lappy..

sangat terkejut la weit..
sampai menjerit ha..
bukan reti nak blah bile oshinz menjerit tu.
makin tayang gigi ade lah..
*ape ingat gigi tu cantik sangat ke?*
huduh tau tak gigi kamu monyet!

memule kat tingkap..
then dengan gentle masuk dalam bilik.
oshinz bajet nak lari klua bilik je..
takut kena terkam ngan monyet tu..
serius takut ngan monyet!!
nak blah tapi takut kang monyet tu curi sushi rumate..

adeh!!
ape nak buat neh?
kaget.. panik..
emm.. klu baling selipar monyet takut tak?
baling je la selipar ni..
janji monyet tu blah..
gigil dah ni.

yessszzzaaaaaaaaaaa..
monyet tu takut!!
monyet tu blah!!
tau pun takut...
baru acah je nak baling td..
dasar monyet btulla.
tak de etika langsung..
maen redah je bilik orang..
brani la masuk bilik ni lagi
klu nak benjol kepala tu..
kena ketuk ngan kayu mop plak..
hee.. geram sungguh!

naseb baek yang masuk td tu sekor je..
kalo bawa kaum family skali
pengsan la oshinz.
pheeww!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments :

kutik said...

kalau monyet monyet tu bawak satu family...
oshinz kena pindah tido dalam bilik air lol...
huhuhuhuhuuuu...

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

ehehehe..
maybe kot kena pindah..
maybe monyet tu jeles dengan keselesaan bilik oshinz. tu yang slalu je nak melawat ke sini..
maybe kena ajak juga monyet2 tu share bilik ngan oshinz n buley la nnt oshinz wat blog baru n tulis pasal 'hariku bersama monyet'..
ok ke?