how ya?



taadddaaaa...
sila tengok ape yang oshinz ade..
yellow bracelet in da house!!
*ececeh.. ade ati nak bernada surprise*
~padahal dah jaja picture dulu baru nak story~
oshinz busy lately..
so,
this is the first stuff which i bought via online..
haruslah oshinz sangat keterujaan!

ade butterfly,
ade key,
ade love,
ade beads,
sumer cute kan..
ade ape lagi ye?
ha..
korang ade nampak tak tag kat tepi bracelet tu?
cepat eja betul2 name tu..
.
.
.
alamak..
baru perasan tag tu ade yang terbalik plak..
hehehe.. sorry!
the real name is..
S.T.E.P.H.E.N.I.E'S
oshinz order kat stephanie fong
sangatlah banyak handmake stuff kat blog tu
cute n nice..
harga pun berpatutan!
i like it!!

aritu mase baru dapat je bracelet ni
oshinz tayanglah depan bibik..
hehehehe
[bukan nak show off la..
tapi sebab bibik yang tolong terima envelope bracelet ni
dari brother pos laju tu..]

bibik berkenan tau!!
*seperti yang oshinz jangka*
bibik siap tanye oshinz beli kat mane..
oshinz pun secara tak sengaje
telah mempengaruhi bibik untuk beli2 online ni..
bibik tanye tu
sebab bibik nak belikan satu untuk anaknye.
(setakat ni satu je dulu ye bibik?)
bibik tak mo sekali ke?
hehehe
~matila klu bibik terlebih shopping daripada oshinz nnt~

mase oshinz blek kampung last weekend,
tak sempat nak tunjuk kat bibik
design bracelet yang laen2..
sorry ye bibik..
nanti la eh oshinz tunjukkan..
*mase tu oshinz sgt bz menjage kesihatan sendiri*

p/s: guys, what is your comment about my new accessory..?
how ya?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

kutik said...

Macam pernah ku lihat ek!
tapi dimana ya!
Oooo dekat kedai basikal kot!
hahahahaha!!!
;p

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

eleh.. dengki la tu!!
menyampas..

kutik said...

hahahaha...
bukan dengkis..
tapi ada orang tu sekarang ada hobi baru...
kumpul koleksi gelang segala gelang...
boleh pakat pakat lagi dengan kakak angkatnya (bibik)..
wahahahahaaa....

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

jeles la tu..
ade oshinz kesah?
wahahahaha..
my bibik is really sporting u know..
kaw team baek punya!