Meet Uncle Hussain juara AJL

video


::L.A.G.U U.N.T.U.K.M.U::
~meet uncle hussain~
Tiada bintang
Dapat menerangkan hati yang telah dicelah
Bagaiku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini
Takkan berubah kerna aku tetap aku
Dan lalu rindumu bukanlah aku

Guna hati, akal dan fikiranmu
Berbeza
Kau dan juga aku
Dua hati yang tak mungkin bersatu

Apakah aku
Hanya boneka yang sering engkau mainkan
Yang dikawal oleh jari-jarimu
Ku punya hati dan perasaan
Pernahkah engkau fikirkan
Cukup cukuplah oh cukuplah

Tak faham tak tahan
Sabarku tak tertahan
Melayan sikapmu perawan
Berbeza-berbeza
Kau dan aku berbeza
Kita memang tak serupa
Bebaskan bebaskan
Ku ingin dilepaskan
Kita tidak sehaluan
Cukuplah sudahlah
Sampai di sini saja
Hubungan kita berdua


tahun ini AJL memang sesuatu yang lain. lain daripada tahun lepas. performance lebih meriah. lebih energetic. ade soul.. ade kelainan.. dan nampaknye sekali lagi sebuah band diangkat menjadi juara untuk AJL. sangat surprise!! tapi ape2pun they deserve it. lagu yang best.. kesinambungan melodi dan lirik yang serasi. so kite layan je. even lagu ni top tahun 2005.. oshinz nak gak potraitkan lagu ini di sini kerana mereka adalah JUARA..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments :

CoCo cokeLaT said...

ye..ye..
setuju ngan ajar...
meet uncle hussien 2 menang..
sbb nye performance diorang very energatic...
they deserved it...
ok la pade si faizal tahir 2 menang...
hehe...

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

nampak cam faizal tahir confident je die menang malam tu kan?
tapi performance die pun quite good.
meh sesame sokong industri muzik malaysia..
hehehe..
ops.. am i sound really patriotic?