virus kebosanan

di saat ketika ini, oshinz dilanda virus kebosanan tahap maximas.. kerana terpaksa mengadap segala objek yang bisu. meja, kerusi, almari, katil.. adoi, rasenye da nak dekat satu jam kot lepak atas katil.. tapi nape cam takde perasaan nak melelapkan mate neh?

*confuse yang amat*

ape nak buat ye?

serius gile busan..

kalo rumate ade, bley kaco die. ajak die sokseksoksek sampai pagi ke. syiok jugak!! (oshinz dapat byk info dari die ni.. terutamanye bab artis..)
*memang syiok la kadang2 tu bile dapat bergossip dgn orang yang kaki gossip ni*
tapi malang lagi hampehnye..
bile oshinz msg tanye: "bile u blek ukm?"
dengan slumber bestnye die jawab: "daling, i blek 5hb la. hehe.."
*die memang suke panggil kawan2 dengan perkataan 'darling'..tak taula ape sebab*

ha.. dah terang lagi nyata, die blek sini ari isnin nnt.. adeh!! mesti minah tu sengaje booking tiket belon lambat2.. hehehe.. belon? *jangan salah anggap die naik belon gas dari umahnye ke kolej kami* die tu orang sabah. so die panggil aeroplane tu belon.

dah nak hampir tiga tahun kitorang jadi rumate ni, oshinz paling ingat 3 benda yang die sebut..

1.belon (kapal terbang)
2.kontena (bekas makanan)
3.burung2 hujan (kelkatu)

yang laen2 tu sorry ye.. sudah dilupakan secara tidak sengaje. sebab kadang2 tu oshinz ade masalah short-term memory.
tetibe plak rase rindu kat rumate yang sorang ni.
oshinz tulis pasal die bukan didorong oleh perasaan rindu la. tapi ntah tetibe je crite die nak terselit dalam proses penulisan ni. nak delete tadi rase cam nak crite. so layan jew la..
*mesti die rase bangge bile tau oshinz tetibe tulis psl die kat blog*
(bole bodek die blanje makan ni..hehehe)






p/s:
oshinz sangat merepek di kala bulan mengambang ini untuk mengusir virus kebosanan yang telah meresap masuk ke dalam diri semenjak beberapa puluh minit yang lalu.. help me.. help me please!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments :

handmade jewelry said...

I like your blog

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

thanks for visiting my blog.
please drop by next time k..