ada apa dgn 20/12/2008?

Pade 20/12/2008, oshinz p JB coz nak menyebukkan diri kat wedding ceremony anak sedare kepada abang ipar.. hehehe. lately, oshinz mmg suke nak p majlis nikah kawen orang..

tarikh nikah couple ni same ngan tarikh mawi nikah. cume bezanye, mawi nikah pagi n dowg nikah malam.. maybe sbb takut sume umat manusia nak tgk mawi kawen, so tu yg dowg wat malam kot (ops.. ni hipotesis memandai sendri namenye).

majlis ni agak meriah, jemputan yang ramai, ade MC, ade DJ, ade zapin (tarian yg popular kat johor..), ade kompang.. dan juge pelamin yg cantek (oshinz suke..sampai pakse akak lg sorang dtg tengok sendri pelaminnye).. pengantin pun selepas disolek boleh tahan chanteknye.. pheeewiiiit!!

~sekitar majlis perkahwinan~
-bride-


-bridal dais-


-newly-weds

-eating time!-
*click image to view*

mase malam pengantin nikah,
tetibe terase mengengade nak msg akak,
nak tanye bile die bole bagi org ni kawen?
emm.. akak kate
amboi gatalnye adik aku sorang ni..
(kan da kena gatal)
pas abes wat master baru bley kawen!
sbrg rayuan dlm tempoh itu tak dilayan..
T___T
malangnye naseb..
nmpknye, rase nak kawen tu kna bekukan dulu la
untuk tempoh 3 tahun lagi..
aduiyai!!!

At the end of the ceremony, oshinz tlh mengalami kelenguhan kaki yang teramat sangat (nasib baek tak cramp).. ini smua kasut punye psl!! hadoii.. wargh.. mummy, help me!! *sob sob sob..* mane kaki tak sakit, ke sane ke mari dgn high heels 2stgh inci. ha.. padan muke haku!! hehehe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

kutik said...

kahkahkah kesiankan..gedik tak menjadi...
apa boleh buat kenalah terima kenyataan yang oshinz tu masih bawah umor lagi...

apa pulak salah kasut...
lain kali pakai je selipar jepun ke..terompah ke...seni sikit kan...apa pendapat anda yang lain...
hahahahaha...

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

kutik:
ewah masuk blog org nak jadi gengster plak ye..
mane ade owg pakai terompah ngan baju kebaya labuh.
klu pakai baju kebaya nyonya bolehla lyn terompah.
mane ayu camtu.. ade kang pakwe tak ngaku makwe, akak tak ngaku adek.
sesia je nnt kna blek umah nek bus..

kutik said...

apa pulak nak jagi gongstor..
ingat nak masuk peraduan gengstar ker?
huhuhuhuuuu...
ok lah tu...orang tak buat...
mesti lepas oshinz buat...
akan jadi fesyen popular terkini...
tak caya cuba buat...
kan kan kan...
kahkahkahkah

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

esh.. esh.. esh.. haru biru kuning merah coklat sume nnt. smpi tak cukup2 colour nak kuar karang.. idea yang bernas tp tak sampai ati la nak buat. nnt kang tenggelam para ikon fesyen terkemuka dunia kang.