sibuk woi

 saya mulakan entri pertama tahun baru dengan cerita pasal kasut.
meh kasi test sejauh mana anda tahu tentang kasut yang wujud atas muka bumi ni.
kalau saya, saya cuma tahu sedikit. maklumlah, bukan fashionista.
thanks to bloggers yang singgah sini dan tinggal komen.
saya sibuk sikit menguruskan hal dunia. 
sebab tu tak sempat nak reply komen dan baca entry kamu orang semua.
nanti-nanti lah ya?
take care guys..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments :

cha said...

akak sneakers dgn flats je hihi. nanti jgn lupa dtg blog akak k

4feet8 said...

lamanya loading bila klik kat kasut tu..
ok, dah.. oo.. baru tau nama2nya..selamani tau wedges je.. hehe

Jna marcello said...

JELLY YG JD FEVERET SHOES NA HEHEHEH

aslvie adam said...

Singgah sini:-)

Cik Pensil said...

macam2 ada

Tinta Lana said...

Salam.

Dalam banyak2 jenis tu..ada la dlm 3,4 jenis je yg lana tahu..huhuhu.

Banyak rupanya.. (=_=)

hasifah abdulaziz said...

Hajar, cpah xboleh pun pakai heels or wedges.PASTI sakit belakang!sobsss

faiq said...

aku rase tu bkn jenis dah tu..mcm dah jenama je

Rapunzeel Cikilolo said...

ikut kegunaan pakai flat dan sandal je setiap hari...

kalau mengada-ngada g kenduri baru pakai heels. hehehe.