ar tu de ow tu de e

ingat lagi si cantik kak roe punya gambar dalam post ministryof moment tempoh hari?
hari ini saya mahu bercerita pasal kakak cantik ini lagi..
bukan nak cerita banyak pun. cuma nak share tentang belog beliau.

click picture to go to her blog.

kak roe ni pemurah hati dan penulis yang sangat best.
hampir setiap entri yang dia tulis tu buat saya gelak sorang-sorang.
that's why i am addicted to read her blog.
baru-baru ni, setiap hari rabu kak roe akan tulis about tazkirah.
dua entri yang lepas, beliau tulis pasal kisah nabi.
kalau mahu kutip pengetahuan itu, sila baca dekat belog kak roe.
ok bai!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

yupp kak roe memang pandai buat readers gelak..so sweet of u kak roe!

* tapi kat sini i nak buat perhitungan dengan u cik oshinz! pasepa blog i u xgigih nak review ha? sentappp tahap kritikal! okebabai! huhu

oshinz said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
kan???!!! romantik plak tu.

*ha.. i da pegang calculator ni. u nak kire macammane eh? u sebut je, i tekan. hahaha.

Nath said...

she's pretty indeed :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ok.. akak nak jenguklah..

the puffy clouds said...
This comment has been removed by the author.