hariz&team wedding services

have you ever heard about this wedding team?

jawapan anda mungkin begini: 

"oh pernah! mestilah kenal.. blablablabla." atau "emm.. macam pernah dengar tapi tak ambil port sangat." atau "hah.. what? i don't know about them at all." *heh.. kena speaking untuk jawapan yang lebih poyo. sila menyampah*  

kepada sesiapa yang mahu berkahwin, tapi berangan mahu tempah baju yang begitu begini, tapi tiada enough budget untuk upah designer ternama, tapi hati tetap mahu pakai baju at least stunning macam Bella Swan's wedding dress. maka pilihan yang terbaik adalah.. ehem! berkenalan dengan wedding team ini yawww.. mr. hariz zakwan, who is the leader of this team, is very attentive and warm-hearted person. ini serius tak tipu. 

antara services yang team ni tawarkan adalah seperti:

gubahan hantaran

designer's dress custom made

sekali lagi.. dress custom made. harga upah sangat berpatutan.

wedding dress lagi.. hehehe. muslimah style.

hand bouquet yang segedabak besar dan custom made veil.

pelaminan!!
haih.. suka part gantung-gantung tu.

harga yang ditawarkan bagi setiap service adalah mampu milik. InsyaAllah..
harap-harap harga ini dikekalkan sampai bila-bila. hihihi.

bakal pengantin 2013, sila booking slot anda sekarang.
terjah sini untuk maklumat lanjut.
selamat berkahwin uols!

ok bai..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments :

Syima Syaz said...

haha... sorry tak recommend

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

kalau untuk pengantin 2012 bagaimana? dah booking? ahahaha

Fifi Rahmat said...

amboiiii dia. macam dah tahu je harge2 semua tu. ehem-ehemmmm

Alang said...

oh i bought my tiara from them..huhu..cantik!!

cha said...

salah sorg dr gmbr di atas i kenal hee

Huda Luna said...

kompem mahal!

oshinz said...

Syima Syaz:
oh ye ke sis?

SyAfaWaNi ♥‿♥:
pengantin 2012 boleh u. u nak bila? ujung tahun ni ke? hehehe.

Fifi Rahmat:
hahaha. mane ade tahu semua fi. i agak je. nak tahu kena tanya mr hariz la.

Alang:
oh ye? dalam pic pun nampak cantik dah. =)

cha:
yang mane satu tu sis? die bagi good review tak?

Huda Luna:
tak jugak la huda. try tanye dulu ya..