contest: hafizudinhamdan photography

STICKY POST ALERT: NEW POST ADA DI BAWAH YAAWW!!


hello readers!
kalau kamu bloggers juga.. meh teman saya join contest ini.
 syaratnya mudah saja dong.. jadi pengarang terhebat dan menang!

kalau yang tak hebat macam saya pomboley join jugak.. jangan malu-malu. slumber sudey!
*berpeluh dan berdebar-debar*

okeh.. mari kita mulakan. fuhh!

gambar: link
gambar paling kegemaran!! sebab pertama: jatuh cinta sama backdropnya. sebab kedua: pasangan ini comel dan pandai bergaya dan fotogenik. maksud saya pandai bergaya tu macam pandai kawal ekspresi muka supaya gambar tu nampak macam candid yang cantik. cuba kalau suruh saya buat-buat macam betul-betulkan cermin mata dan sengih tayang gigi macam kakak comel di atas, heeemmmm sumpah buruk gila. dan mesti nampak macam tak natural. tau dah.. ok bai! eh lupa nak cakap, sebenarnya saya sangat suka kesemua shoot couple ni. mereka jamming sama-sama. *sengih*

gambar: link
comel lah adik kecik ni. phewitt phewwittt.. hai adik comel, boleh kita berkenalan? *senyum paling lebar sambil hulur tangan* hehe. bila saya tengok gambar ni. saya senyum sorang-sorang. sebab saya terasa gembira tengok gambar ni. die punya kegembiraan tu terus zaasss masuk dalam hati saya. sekali pandang macam mereka ni tengah lumba lari, siapa sampai dulu dia lah juara. lepas tu, yang pakai baju kurung tu cuba main ngelat. lepas tu adik kecik ni tak kisah pun. dan dia gigih berlari. lari cepat lari cepat adik kecik! ape saya melalut ni? *padah kerana terlebih daya imaginasi*

gambar: link
sooo suuuwwwiiiittt!! walau pun cuma meja, cupcake dan lantai.. boleh simpan gambar ini untuk buat wordless wednesday. haha. saya pun tak tahu kenapa saya suka gambar ni. mungkin sebab gambar ni simple dan melalui gambar pun kita tahu yang ada sesuatu terjadi dan semestinya ia berkaitan cinta. ala ala macam lagu alyah tu: hati ku hati mu menjadi satu cinta. u got what i mean? okeh next..

 
gambar: link
 yeay.. maternity shoot! comel kan anak patung tu.. dan baju baby tu pun super comel. mommy and daddy-to-be pun comel juga. sangat caring oh. gambar black and white yang santai dan candid. saya memang suka tengok gambar candid. undeniable!

gambar: link
gambar ni macam kat gurun sahara. eh pandai-pandai pulak saya ni. tapi gurun sahara yang tanah dia warna merah. haha.. boleh? gambar ni patutnya letak caption macam ni: kemana pun dikau pergi, kita akan tetap bersama. like, u jump i jump!

gambar: link
spot the shadow!!
awak, saya tahu awak sentiasa ada bersama saya.
di sisi saya, macam bayang-bayang.
*ayat di atas adalah ayat konon-konon je*

gambar: link
romantik habis dah ni.. konsepnya macam poster drama cinta elysa slot lestari tivitiga. yang ade botak dengan fasha sanda tu kan? tapi fasha sanda dengan botak tak boleh posing macam ini maaa... kalau posing macam ni mesti kena kamehameha lagi teruk kot. bukan setakat ex-girlfriend botak marah, satu malaysia kutuk. emm ke tak eh? rugi rugi. itu lah untungnya jadi suami isteri, boleh peluk-peluk dan posing macam ni kat atas kerusi pun takde siapa kesah. *senyum*

gambar: link
yang pic last paling suka juga. photographer dan pasangan. enam tahun bersama. masih teguh cintanya. ouccchhhh!! gambar ini ada soul. kalau gambar ini milik saya, mesti saya akan cuci gambar ni paling besar dan tampal kat dinding bilik. hari-hari mesti tengok. gambar pemberi semangat positif. pendek kata, gambar pembakar semangat. kalau takde semangat, buat ape pun tak boleh.

gambar: link
tak sabar nak konvo tahun depan!
*sambil berdoa*

jatuh cinta tak dengan hasil kerja beliau ni?
kalau dah jatuh cinta, sila sekodeng lebih lanjut kat sini.

i am done. giliran awak semua pulak membuat karangan. gud luck!!

boleh ke macam ni mr. hafizudin?
hehe.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments :

makdara TERdiva said...

1st baca n3 contest yg comel2 cenggini..

gud luck dik :D

Renee Meow said...

all d best dear..! :D

Ainee Cumi said...

HAFIZ my photographer. Dia memang sangat ohsem. Hope u menang dear.

fazlien said...

hai dear..i join jgk.tp lum buat lg entrynye..hehe.gudluck for this contest..hope the best can win..=D

http://beeflyingtohoney.blogspot.com/

tieha ismail said...

gambar first tuh sangat cool yeah!

mrs irmidrza to be said...

all de best..saya new b2b..selamat berkenalan..follow me back ya dear...tolong saya increase follower tuk masuk contest hafiz..=)

http://lildrwalimah.blogspot.com/

tq

Anna Boleyn said...

hye oshinz..


nak address pls.. nak pos kad kawen :)

Alang Atie said...

good luck!!

neway, jom join GA by Alang plak..kat my blog kayh..and get lucky!^_^

http://pelangi-love.blogspot.com/2011/12/stickjom-tolong-vote-dan-dapat-ga.html

ChocStrawberries said...

wau.. mmg best.. cam nak join jugak.. followed u dear..

~ NANA ~ said...

all the best!

btw ni email i...hanna_pisces@yahoo.com :)

zOeY zAu YaH said...

rajinnye buat hihi

::Aja:: said...

WAHH.Macam nak join tp mcm follower blog saya xcukup syarat je.wuwuwuwuw~ anyway..jom exchange link

http://mylittlepieceof-ct.blogspot.com