eaauuww.. hot la kamu!!

oversized sunglass mmg diakui hot item musim ini..

dengan melihat mereka yg hot ni
makin tambah hot bile
pakai hot item must have








tros rase mcm..

mao grab satu!!
dengan tiga sebab kukuh..

[sunglass bleh protect mata daripada sinar UV]
*ini fakta..sila percaye*

[bleh cover bile ade dark lines under eyes as well as eye bags]  
*time tu muke ugly betty 100% lg cantek.*

[bleh reduce kesilauan melampau bile drive]
*mate passenger yg dok seblah driver tu pun kena protect gak.. btol tak?*

thehehe..

in short,
even tak drive memane kreta pun stakat ni..
kalo rase nak grab juge
tak salah kan?

bukan mao jadi hot seperti mereka..
tapi
kepingin!


-E-N-D-


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

fifi said...

klu i pakai sunglass, ada 2 sebab je, pertama sebab lindung silau panas matahari, dan yang ke dua, sebab malas make-up, tapi taknak nampak huduh. hahaha. lepas tu sembunyi muka disebalik sunglass. setakat nie i kumpul 3 pasang sunglasses. bila ada sales br beli. kehkehkeh.

ely said...

ko teringin ke...mari sini aku belikan satu...
ko pakai tau...
hahahahaaha.....ko tak pakai siap ko...aku gulai tau....
nak drive...tu aku dah beli kereta kecik......ko tak bawak juga siap ko....aku kari ko...

cik EPAL said...

yang stacy pakai tu hot..

pestime singgah..nice blog ;)

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

fifi:
langkah yg bijak!!
shopping bile ade sales mmg heaven. rase nak tido tros kat mall tuh.
kan3?

ely:
yes3..
gucci satu!!
tak nak yg 2pasang 10 ringgit okeh..

cik epal:
hi cik epal.. singgah selalu ye.
mmg howt kalo kena gaye!!