[sticky post] buatpe nak bercinta dgn orang miskin kalau boleh bercinta dgn orang kaya

wah.. statement snobbish berani mati sungguh tuh! haha.. en. pakwe kate tu ayat fasha sandha. hah?! btol ke? mmg btul minah tu ternyata materialistik.. *woppssiiieee.. sorry fasha's fan.. i admit that she's sometimes looks quite beautiful but she's mostly materialistic..* tapi nape macam tak tau pun statement tu statement yang klua daripada mulut die.. *hah.. okeh oshinz. awk ketinggalan zaman! sila blah sekarang* tak kesahla statement tu klua daripada mane kerana ape yang penting sekarang ni.. mari same-same bayangkan kalo anda wahai perempuan seantero malaysia dapat kawen dengan orang kaya. *hohoho.. mesti best kalo dapat kawen dengan orang kaye* bayangkan je eh.. jgn stubborn. dan seterusnye.. please answer the following survey. satu soalan je pun.. hehe.. sayang kamu!

ha.. yang lelaki tu jgn tak vote lak.. tak reti2 ke bayangkan satu hari nnt anda jadi jutawan. emm.. time tu anda nak isteri duduk rumah je ke or tak kesah pun die kerja..

tq my dear readers..
oshinz akan kate anda sangat bagoooossssss jika anda justify nape anda pilih jawapan tuh..
sharing is caring!!
hikhikhik..

**
poll has been removed and the result is:
majoriti iaitu sebanyak 77% readers bersetuju bahawa kite kena ade kerjaya sendiri even da dapat kawen dengan orang kaye dan hanye 22% je yang setuju tak yah keje lagi da...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

[z@ck] said...

kalau tak kerja..nak bagi family makan apa? pasir? kalau pasir sedap tak pe gak..hahaha

tengku_fir21 said...

huhu
tk kisah ler kawen org miskin atau org kaya kite tetap perlu kerja

cik EPAL said...

bercinta jangan pilih buluuu..hehe ;)

cik EPAL said...

jodoh di tangan tuhan.. ;)

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

z@ck:
uit.. pasir goreng asam. sedap kot!!
kalo da kawen ngan orang yg kaye reye tak leh ke dok goyang kaki je?

tengku_fir21:
emm btul gak. utk mase depan dan utk kumpul harta same2.. hehe..

cik EPAL:
ishk.. btulla. asal hati baek mesti syg punye. tak yah la pentingkan sgt harta benda tu.

Patolicious said...

Bahasa malaysia mirip sama bahasa betawi ya? Banyak akhiran huruf 'e' disetiap katanya :-P