please don't!!!!


aduan pertama:
greasemonkey masih lagi xbleh fix with my blog..
oh man..
abesla script yg ade dlm list tu!!
tak best btul..
T_____T

aduan kedua:
ape perasaan anda bile....

situasi pertama:
anda tegur kawan
[dengan tujuan nak beramah mesra..]
well~~ org melayu
biaselah kan..
even dah nampak orang tu bersungguh sental baju
still lg mau tanye
"basuh baju ke?"
haha.. okeh slalu je buat gitu.
*back to the story..*
tibe2 org yg anda tegur tu wat slumber
mcm anda x cakap ape2 pun ngan die.
"hello cik mannequin.. anda tidak dengar kah??"

situasi sebenar:
sblom ni kitorang takde ape masalah pun!!
okeh je..
what's wrong pun tak tau.
"eh cik.. kamu sakit kah?"

*
*
*

ape perasaan nak rase ni??!!

aduan kedua:
erk?!!
tiada aduan lagi la..

situasi kedua:
perlu ke situasi kedua?
chiooowww..

moral value:
personal problem is yours..
be professional la beb!
takkan smpai sanggup wat tindakan
yg bleh guris ati kawan sendri kot.
sendri mau ingat ah..
yes i knew it is a small matter
but please don't ya.
coz kdg2 tu i tersentap lebih skit okeh!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments :

syafawani said...

weit..siapakah gerangan orang ituww?huk3
sabo ye sis..
jgn sentap2 eh..i kan ade..hahaha

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

syafawani:
hahaha..
sentap terlebih okeh
tgk fara da bleh enjoy her life..
bile ntah nak siap esemen ni.
sabo je la..

@rE-LonG said...

Sabar ye kak..

even akak da cube nk jd kwn yg baik..tp memg xptt pn org tu treat mCm tu..

dafFodiLs (",) said...

uit sentap lebey nmpk?hikhik
dun wry,wani kn ad..
p bls dendam kt wani hahahaha
even dia xslh pun
jht!!

tengku_fir21 said...

huhu
tk blh tahan klu jumper org macam itu...
hahaa

jgn tiru emosi ini...





*singgah ler ke blog

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

are-long:
haha..bley diabaikan.
maybe die tak sengaje.
but i tetap nak sentap!

daffodils:
ngeh3..
wani mmg slalu kena buli.
tak kire2!!

tengku_fir21:
hehehe..
mmg btul tak tahan sakit ati.
tapi nak wat camne..
sabo je ah.


akan singgah jap lg.