hectic la weh

lately, i'm quite busy and exhausted.. ari2pun ramai je patient. musim panas ni slalu je orang demam. so minum air banyak2 untuk pastikan badan anda sihat. pastu kalo g kenduri kawen tu, makan ala kadar je untuk alas perut.. jgn melantak tak ingat dunia plak sbb nnt tak pasal2 perut anda sakit. ingat tu ye kawan2.. *ayat skema tak hengat btul! haha.. =p*

minggu lepas adalah minggu hectic oshinz.. hectic tapi bahagia. *ceh bahagia pun nak kecoh.. cam la sblom ni tak penah bahagia je kan?* actually tumpang bahagia melihat my beloved sista ely menjadi warga tua yg berumur 33 tahun dengan kesihatan yg baik pd 04/06/09. hikhikhik. sudah tua la kamu sis.. tahniah! semoga tros kekal sihat dan happy ya. i always love u much sis!

then on the same day my sibling sepakat nak wat kenduri tahlil khas buat kesayangan2 kami yg telah kembali ke rahmatullah. semoga roh mereka sentiasa dicucuri rahmat.. amin! kepada kamu semua yg masih lengkap ahli keluarganya, hargailah mereka sebelum terlambat. miss my late father damn much! T________T tapi gumbira sbb dapat berkumpul ramai2 adik-beradik.. dikelilingi orang2 yg kite syg tu kan bahagia. btul tak? dapat makan banyak2 malam tu pun rasa bahagia. tapi yg tak bahagia bile pas kenduri tu kena siap2 g keje. oh berat ati je rase.. then xleh lelapkan mate padahal sok nye nak ngedate ngan en. pakwe. adeh.. rindu seh dua minggu tak ketemu. oleh itu..

05/06 & 06/06:
kami ngedate dua ari berturut2. tu pun jumpe kejap2. kire mcm 2 ari ngedate tu untuk cover 1 ari punye date la. slalukan kitorg akan spent time together from morning till evening. but now da xley wat camtu coz oshinz keje. emm naseb baek sis ely bagi pelepasan utk kitorg buat movie marathon dua ari berturut2. so dapat klua je tros berdesup ke cinema tgk terminator salvation ngan jgn pndg belakang congkak. puas ati! puas ati dpt tgk movie yg best dan dpt tgk muke en. pakwe sekali. hehee.. dan..

07/06:
adalah hari letih.. off tapi klua gak jumpe kawan. lepak2 together. actually saje je membusykan diri coz takmo ingat psl result exam nak kua.. adehla. ketar semua kaki tangan jantung tak henti2.. risau yg amat. hanya Tuhan je la yg tahu betapa resah gelisahnya bile result exam nak kuar ni..

08/06
baru la ade mase nak update blog dengan menghidangkan crite2 yg da basi. ihiks~ bz dong! eh, sblom terlupe.. nak wish happy belated birthday to sis hidayah.. *if u read this entry sis..* sorry wish lambat coz en. pakwe baru gtau aritu. eh, korang da tengok ke movie terminator ngan JPBC? kalo blom g la tgk sane.. tak rugi woo.. sape da tgk -17 again-? best tak ek? okeh chow dulu eh.. nak tido! daaaaaaaaaa...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments :

ely said...

mana ada tua...
heheheee......
terima kasih semua....

0sh!Nz 0n da bL0ck said...

ishk.. tapi nape kite rase cam tua je ek? hehehe.. never mindla tua ke muda.. u tetap rock la sis.