now u see me

movie ni a bit tricky. dari mula saya tertanya-tanya siapa yang membuat keempat-empat magician ni berkumpul dan form a group called 'four horsemen'. setiap satu dari mereka ni ada skill masing-masing. saya paling suka magician yang selalu pakai topi tu. opss sorry lupa nama. hehe. sebab lelaki tu terror hypnotize orang. mereka ni buat kerja gila sebab merompak bank masa dorang buat persembahan. then, duit tu dorang bagi kat penonton. best kot. dan dari insiden tersebut, dorang diburu oleh FBI. mereka berjaya diberkas, but somehow dilepaskan juga. dan macam biasalah, mastermindnya adalah orang yang tidak disangka-sangka. hehe.  
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...