batikabyhudaa

siapa kat rumah suka pakai kain batik.. angkat tangan!! oh hari ini saya bukan nak blog pasal kain batik yang kita pakai main selit-selit kat pinggang tu. ini story pasal kain batik yang boleh dipakai time nak pergi formal function ke, nak pergi shopping ke.. eceh, macam ayu sangat je nak pergi shopping pakai kain batik. ihiks.

without further ado, i would like to introduce batikabyhudaa. tadddaaaa..

suka yang merah biru putih tu.

basically, design kain batik ni adalah kain kipas depan. dan ada yang terbelah sikit, maybe untuk memudahkan langkah kot. owner batikabyhudaa ni kawan baik lisa surihani. ala yang jadi pengapit masa lisa kahwin tu.. hehe. meh sini nak kasi tengok some of the batik designs:




cantik kan? tapi semua yang kat atas ni dah habis dijual. harga semua sama. tak kisahlah corak banyak ke, corak sikit ke. second batch is coming soon. mana tahu korang dapat grab satu. bolehla bergaya untuk raya nanti. nak tengok new update, klik sini weh: batikabyhudaa.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

Dee said...

cantik..tapi belah ye..hmm..mcm tak sesuai pulak utk org berhijab..

DEZEE @ DHAGI said...

Sorry..but we are guys..and we wore kain pelekat.heihei.

penny job said...

Nak tnye, kain gini memang ada belah ke?

oshinz said...

Dee:
previously belah.. but now rasenye tak belah dah kot.

DEZEE @ DHAGI:
sekarang boleh pakai seluar pelikat plak. upgrade upgrade!

penny job:
tak semestinya. kalau u tempah.. boleh request utk tidak belah. hehe. if u beli kat batikabyhudaa ni.. sekarang dah tak belah pun.