what u give u get back



 i wish i have enough money to help the kids in rumah aman.
untuk setakat ini, saya cuma mampu support this campaign and spread it out.
semoga ada insan yang sudi menghulurkan bantuan.

baca lanjut: klik

p/s: yakinlah bahawa kebaikan yang kita buat akan kembali kepada kita semula. InsyaAllah.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

Nak menghulurkan bantuan mestilah dengan hati yang ikhlas..walaupun bantuan yg diberikan itu sekecil kuman..i wish i could help jugak..

Amni said...

dah baca.. bagusnya kempen tu... tak pe.. spread berita ni kalau dari sini orang dapat maklumat dan dapat tolong mereka, insha allah, ada ganjaran yang baik menanti.. tak kat sini, kat akhirat kan...

UyaRayza said...

aminnn~

edaolala said...

i wish i could help too. insyallah :)

oshinz said...

SyAfaWaNi ♥‿♥:
ye betul.. i setuju.

Amni:
hehehe.. thanks for ur support too dear. insyaAllah.. same-samela kite ye.

UyaRayza:
=) *hugs*

edaolala:
sooner or later.. insyaAllah!