busana pengantin setengah juta tu

masa dengar busana memey direka khas oleh vera wang, saya terus ternganga dan telan air liur.. pergh vera wang kot!!! emmmmppphhhhh.. siapa tak kenal vera wang oi. otak saya terus imagine outcome yang superb. superb macam elie saab punya baju wedding. contohnya macam ni:

 kalau nak sopan, add lengan panjang dan perincian kat depan tu tukar kepada mutiara.

 atau gaun kembang macam ni.. serupa princess habis kot!

kalau buat macam ni pun still nampak mahal expensive kan?

tapi the outcome adalah serupa ini:

mak kecewa noksssss..

tapi apa boleh buat. memey mesti pakai baju tu dengan perasaan yang redha je kan. dan saat ini saya rasa busana pengantin dato' siti nurhaliza yang beliau pernah pakai kat KLCC cuma untuk beberapa minit tu je lagi cantik dan sopan jika nak dibandingkan dengan baju memey.

baju ni rm tigaratus ribu je pun kan..

nurul syuhada kahwin lagi comel daripada memey.. kasihan memey.
ok bai!!

pic rekaan elie saab saya amik dari blog sis renee.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments :

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

i tetap bekenan mekap c nurul shuhada tu la..baju memey? hmm no komen..mcm satin biasa saja..n kain sikit tapi mahal nak mamposs..sangat la tak berbaloi...kui3

ni@ @in said...

baju tu kalo bg labuh cket mybe ok.huhu..cam xsesuai j ngan mjlis kawen org melayu...

e k i n ♥ y u s r i said...

bukan mcm majlis kahwin org melayu je
di tambah lg ngan dayang2 dorg tue
ishk2,tue yg dibanggakan sgt

fainie_riz said...

uppsss terkesima jap tgk baju 12 juta tu..klu diorg blh taja 30juta, maybe memey boleh dpt dress yg labuh sikit..huhuu..designer malaysia nye baju lg superb2

♥z@z@♥ said...

mmg sedih tgk baju sememeh nie..sesuai la tue nga dia..haha

dafFodiLs (",) said...

alamak cmtu je bajunya boleh wat kawin 10 hari 10 mlm dgn 12juta tuh..xsesuai okeh!hik...

| RoziAhmad | said...

tak tau celah mana 12jutanya. tengok macam skirt aku beli kat pasar malam jek. hahaha

Renee Meow said...

pic 1+2 mmg i sukeee.. hehee.. ;p baju memeh tu adoyai..mesti designer2 ckp "ye ke ni vera wang??"..

Renee Meow said...

SyAfaWaNi ♥‿♥ : dear kalau u berminat ngan makeup nurul syuhada for ur big day, u bleh refer here.. ;)

http://reneemeowwedding.blogspot.com/2011/09/yes-i-found-her.html

Ainee Cumi said...

Kesian dia

Liza Razak said...

macam tak sesuai je dress dan majlis tuh..not worth it eventhough orang sponsor pon..kan kan??