what to expect?!

ehem..
sudah tujuh hari bulan baru muncul entri pertama bulan julai.
sangat mengecewakan betul penulis belog yang satu ni.
maaf maaf maaf!!

let me know, apa yang kamu mahu saya tulis di belog ini..
sudah hilang idea lah mau tulis ape.
rasa macam mahu tutup je belog ni..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments :

UyaRayza said...

jgn tutup blog..sayang je..tulis je ape2 yg terlintas di hati hehehe

~ NANA ~ said...

aik? knp nk ttp? teruskan je menulis apa yg u suka k :)

koko cokelat said...

hajaaa rindu kat haja lame xjumpe.....^_^

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

u jgn nak mengada taik kuda nak tutup blog bagai okeh..i cubit u kang..haha..em maaf maaf maaf gaya nabil kah? haha

oshinz said...

UyaRayza:
okeh.. nanti kite nak pantau lalu lintas hati dulu sebelum buka belog. hehehe.

~ NANA ~:
ye baik dear.. arahan diterima.

koko cokelat:
patutlah bulu mata kite gugur. koko rindu rupenya. hehehe.

SyAfaWaNi ♥‿♥:
hehehe. alo takuitla kite kat awak. hahaha.