white parasol

dear kawan-kawan,
sila spot payung kertas putih kat bawah ni:

fall in love dengan parasol ini.
tapi tak tau nak beli katne.
nak pegi cari kat china, memang tak la kan.
hehe..
ade sesape tau kat mane nak beli payung kertas plain putih macam gambar kat atas ni tak?
sebab yang saya jumpe mesti ada corak.
saya nak putih dan plain.
sape pernah nampak payung camni kat malaysia?
share the info pleaseeeee~
thanks!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments :

| RoziAhmad | said...

apa susah..
cat je balik guna cat putih..
hahahaa

farahfatihah said...

ala xda sumber nak share huhuh

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

| RoziAhmad |:
kite tak nak yang kena cat balik tu.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

kat pasar seni ada kot jual benda2 mcm ni....

dafFodiLs (",) said...

laa sis,dah nak prepare utk kawin nnt kah??hahak

elymzz said...

jenuh aku yang tukang cari...
belum redah kedai koleksi tempat cina sembahyang....

dyn said...

sy ada lace parasol je, paper parasol nih blom jumpe..cambest jugak..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿:
oh.. pasar seni ye? takpe.. nanti kite try tengok. ehehe.

dafFodiLs (",):
ehem! u jangan ah gelak. sediakan payung sebelum hujan.

elymzz:
ahahaha.. assistant lambat ni. potong gaji. keh3.

dyn:
a.ah.. best. tengok gambar macam klasik je. lace parasol tu dah biase sangat.

MizaShoppe said...

kalau xsalah harga payung ni sepasang rm80 kot