hatta dolmat : rizman ruzaini : zery zamry

hari ini macam hebat menderetkan nama fashion designers terhebat rebutan para wanita seantero malaysia. kehkeh.. betul tak saya cakap ni? terutama bakal-bakal pengantin. bakal-bakal pengantin yang punya ongkos yang banyak dong! bukan macam saya. tabung ayam pun tak penuh-penuh.. my bad la tu. haha..

sempena bulan febuari ni. ketiga-tiga pereka fesyen panas ini buat promosi bulan cinta. promosi perkahwinan gitu. sape yang tak perasan tu. mehla sini saya memperasankan kamu. alert beb alert!! kalau dah name promosi tu, ade diskaun okeh. rizman ruzaini bagi 25% diskaun. zery zamry pun nak bagi diskaun jugak. hatta dolmat? emm.. i tak pasti la pulak. kehkehkeh.

sape jatuh cinta dengan baju elyana dengan erra fazira macam kat bawah ni. sila la approach en. hatta dolmat.

[elyana]

[erra fazira]

ini la en. hatta dolmat yang saya maksudkan. eceeecehh~ cakap macam saya sorang je yang kena die kan? blah ar. choi! ahaha. beliau bersama salah seorang pelanggan.

kalo tak nak en. hatta, takpe.. kite ade en. zery zamry pulak. 
elyana selalu pakai baju rekaan en. zery ni ha. meh sini tengok..

[elyana]
*untung oh jadi artis ni kan?*

baju ni cantik tak?

ha yang ni pun simple je.

kalo berani.. tempahla baju wedding macam rozita che wan ni ha. ehehe. en. zery zamry in da house yaw!!

okeh.. last but not least adalah kolaborasi en. rizman dan en. ruzaini = rizman ruzaini.
lately, dato' siti nurhaliza selesa mengenakan rekaan mereka ni.
mase wat persembahan AJL baru-baru ni pun rizman ruzaini yang reka baju tu.

[ziana zain]

[dato' siti]
*suka baju yang biru. santik sangat oh..*

[alyah]
*i loooiiikkkkeeee!! ha.. cantik kot! simple. nice.*

ni pun saya suka.

sila spot headgear die. cantik oh!

hi ah die rizman ruzaini.
yang rambut pendek tu en. ruzaini. yang rambut panjang tu en. rizman.
saya pun kadang-kadang confuse mane satu en. rizman mane satu en. ruzaini. ihiks.
cepat uols.. pegi terjah rizman ruzaini.
nanti boleh la feeling diva bila orang tanye: 'sape buat baju u ni?'
uols bleh ah jawab camni: 'ala rizman ruzaini yang selalu reka baju untuk dato' siti tu.'
kehkeh..perlu ke?
ni nak kawen ke nak berlagak ni?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments :

Reen Tart Nenas said...

baju tok ti memang HOT!

myezatul aQma said...

bila tengok baju pengantin.rasa nak kawen!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Reen Tart Nenas:
yups.. sponsor anytime anywhere. syiok oh. meletops!

myezatul aQma:
hahahaha. betul tu. tapi nak pakai ala diva tu malam sikit la ye.