ahmad fairus

sekali lagi saya tepek gambar daripada mr ahmad fairus. haha.. tak habis-habis lagi la nak sekodeng wedding photographer. mentengok benda berkaitan wedding ni addicted tahu? anda tak rase ke? ke saya sorang je yang rase? ehehe. apekah weh? tak apela. nanti sampai masa anda sendiri akan tahu. ekekekeh. ayat macam nenek. oklah, kite abaikan. meh sini tinjau hasil terbaru dari mr. ahmad fairus:

[satu]

[dua]

[tiga]

[empat]

[lima]

saya paling suka tone warna gambar satu dan dua. paling suka gambar yang kelima sebab ade kartun tu. comel oh!!! gambar empat pun saye suka. gambar tiga pun lah. T.T ape je yang saya tak suke? ahaks.. saya tak suke bile tabung ayam saya tak penuh-penuh lagi. ok bai!

gambar dicopet dari: ahmad fairus
untuk skodeng gambar menarik sila tekan sini
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments :

makdara TERdiva said...

betul..bila tengok pic wedding cantik2..boleh terpaku berjam2.. sama cam hakak :)

i.b.t.i.s.a.m~ said...

i'm addicted too~ padahal baru nk engage~~ huhuhu~ gud luck ai~~!

pix ahmad fairus mmg besh~!
one of my fren, take him as phgrpher...

i.b.t.i.s.a.m~ said...

wink~*

Fifi Rahmat said...

xkan la tgk saje kan? mesti ada perancangan tuuu. aha.

Aya said...

bab cuci mate gmbr2 wedding nie mmg sgt menyeronokkn.. even dh lepas kawen pon rs addicted tue x ilang lg :D

Ms. Fiena said...

dear.. i suke la blog u.. seryes.. i link u ye..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

makdara TERdiva:
yeay.. sep ah kak. kite geng! haha. kan? sangat menterujakan hati.

i.b.t.i.s.a.m~:
takpe takpe. survey awal-awal untuk mase depan. bagi sedar sikit yang nak kawen ni bukan boleh ade seposen dua posen. ehehe.

oh ye ke? wah untungla die boleh amik photographer hebat cam mr ahmad fairus ni.

Fifi Rahmat:
ehehe. plan ade. tapi tak confirm lagila fi. so macam kena zip my mouth dulu. takut tak jadi pulak.

Aya:
ye betul. saya sokong! lagila bile tengok photographer tu shoot pic cantik-cantik.

Ms. Fiena:
hehehe. thanks dear. keep in touch eh. i link u back!

Anis izyan Abd Rahman said...

cantik yuuukkk~~~
sgt simple and santai~

aznanie said...

woww ... very nice pic ... memang kalau beb wed nih ... kena amik masa membelek nyer ...hehe ..

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

Anis izyan Abd Rahman:
yeay.. memang cantik! nasib baik u agree dengan i.

aznanie:
a.ah kan. pastu dah banyak sangat belek, fening kepala. ehehehe. sebab semua nak.