kesimpulannye senang je..

aritu en. pakwe suruh saya tengok satu video. video tentang McD.. saya tak tau la kamu semua dah pernah tengok ke belum video tu. tapi takde ape yang gempak pun. cuma en. pakwe suruh saya fikir-fikirkan ape bad effect ke atas diri kita. saya dapat satu conclusion. tapi korang tengokla video ni dulu. 


konklusinya.. semua makanan fast food bukannye bagus sangat pun untuk kesihatan diri. tak kire makanan tersebut dari restoran mane pun. so bakal cik puan semua kena pandai-pandaila belajar masak sedap-sedap. kan tanggungjawab si isteri untuk menjaga makan pakai suaminya. lagipun ada magik pada tangan kamu-kamu semua wahai ladies. hahaha. tak percaya ke? saya tak reti nak terangkan.. so kamu boleh baca kat sini.

okeh saya nak pegi masuk dapur sekarang! bubbye.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 comments :

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

fries tu di perbuat daripada apa yg sebenar2nyer? pelik kan...

betul....bakal cik puan kena pandai memasak....

Marsha~ said...

haaa.. ni laki aku tgk ni baru dia tau.. suka nau makan mekdi

m!da BucHuxX said...

memang tak bagus pun . .tapi tula yg kite kejar heee:D

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

dear all:
pasni kena rajen-rajen masuk dapur la. masak sedap-sedap kan?